Punt de Trobada

El “Punt de Trobada” és una iniciativa del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana que pretén esdevenir el lloc on compartir experiències Bibliotecàries Intercomarcals entre professionals de les biblioteques de tot el nostre àmbit territorial.

Descentralitzar les actuacions del COBDCV i teixir aliances amb els actors locals ens impulsa a valorar aquesta activitat de manera positiva, en tant en quant, permet l’autonomia dels diferents territoris en la definició de cadascuna de les trobades i, paral·lelament, una eina facilitadora de vertebració territorial.

punt-de-trobada-web

El Col·legi referma el seu compromís en la celebració d’aquestes jornades i té la voluntat de donar-li continuïtat. L’experiència ens demostra que des de la proximitat i, si es vol, des de la informalitat, és més fàcil aprendre, compartir i conèixer experiències i projectes que ens ajuden a crèixer com a comunitat professional.

Us animem a passar a l’acció i a enviar-nos les vostres propostes.

Objectius:

  • Descentralitzar les activitats formatives bibliotecàries fora de l’àmbit metropolità i traslladar-ne a comarques.
  • Donar visibilitat a les biblioteques i posar en valor els serveis que s’oferten.
  • Obrir la jornada a professionals d’altres àmbits (polític, econòmic, social i cultural).
  • Teixir aliances amb els diferents agents territorials i reforçar els lligams amb els professionals bibliotecaris d’arreu del territori valencià.
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?