II Punt de Trobada: Jornada de divulgació Intercomarcal

punt-de-trobada-web

El dia 23 d’abril, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre, el Col·legi organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Diputació de Castelló, una nova edició del Punt de Trobada. Durant tota la jornada es realitzaran diferents conferències i actes professionals que es barrejaran amb altres activitats lúdiques. Participa en el II Punt de Trobada!

  • Data: .
  • Lloc: Saló d’Actes de la Biblioteca Municipal “Mª Dolores García Sánchez”. Plaça del Mercat 2 (Vall d’Uixó) Plànol.

Segueix-nos i comparteix des del Hashtag

PONENTS

Antonio Rodríguez de las Heras (@ARdelasH)

Catedràtic de la Universidad Carlos III de Madrid. Director de l’ Instituto de Cultura y Tecnología de la Universidad Carlos III de Madrid.

Ha estat Degà de la Facultad d’Humanitats, Comunicació i Documentació de l’esmentada Universitat i Director del Laboratorio del Centro EducaRed de Formación Avanzada (Fundació Telefònica).

Professor en la Sorbona i París VIII. Premi FUNDESCO d’assaig pel seu llibre Navegar por la información. El seu treball es centra en la reflexió sobre la societat que s’està conformant pels efectes de les noves tecnologies, amb els consegüents canvis culturals i educatius que s’hi produeixen, i, també, d’aquells que s’haurien de produir. Pàgina personal

Everilda Ferriols Segrelles

Facultativa d’Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana. Actualment és Cap del Servei de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Ha estat Cap del Servei de Control Bibliogràfic i Normalització de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, i Directora de la Biblioteca Pública de l’Estat a València.

Manuel Borrás Arana

Naix a València el 1952. És llicenciat en Filologia moderna per la Universitat de València en les especialitats d’alemany i anglès.

L’any 1974 funda l’Editorial Pre-Textos juntament amb dos socis col·laboradors. En l’actualitat és director literari de l’editorial. Ha desenvolupat treballs acadèmics de germanística al voltant del moviment expressionista alemany i austríac.

El 1997 l’Editorial Pre-Textos va obtindre el Premio Nacional del Ministerio de Cultura a la tasca editorial. En 2008 Pre-Textos va ser considerada Editorial de l’Any de la FIL (Fira Internacional del Llibre) de Guadalajara (Mèxic); i en 2009 de la FIL de Lima (Perú).

En 2010 Pre-Textos va ser convidada a la Miami Book Fair International per a commemorar el 35 aniversari de l’editorial. L’any 2012 Manuel Borrás va ser convidat especial de la Fira del Llibre FILUC de València (Veneçuela), on va rebre la Condecoració Alejo Zuloaga per la Universitat de Carabobo. En 2014, juntament amb Darío Jaramillo Agudelo, va participar en el VIII Carnestoltes Internacional de les Arts de Barranquilla (Colòmbia).

PROGRAMA

9:00h. – 9:30h. Recepció assistents i entrega d’Acreditacions i Certificats.

9:30h. – 10:00h. Acte d’inauguració:

  • Benvinguda de la Ilma. Sra. Alcaldessa de la Vall d’Uixò Tania Baños Martos.
  • Benvinguda del Sr. Regidor de Cultura, de la Vall d’Uixò, David Lluch Almenar.
  • Parlament de la Sra. Directora General del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Cultura, Carmen Amoraga Toledo.
  • Parlament d’Alicia Sellés Carot, Presidenta del COBDCV.

10:00h. – 11:00h. La biblioteca en la cultura digital. Conferència a càrrec de Antonio Rodríguez de las Heras.

11:00h. – 11:30h. Pausa – Café (patrocinat per l’Ajuntament de La Vall d’Uixó)

11:30h. – 12:30h. Biblioteques Públiques al segle XXI. Per a què? Intervenció d’Everilda Ferriols Segrelles.

12:30h. – 13:30h. La biblioteca com a refugi. Intervenció de Manolo Borrás.

14:00h. – Dinar al Restaurant La Gruta

16:30h. – 17:30h. Visita a les Coves de Sant Josep gentilesa de l’Excm. Ajuntament de la Vall d’Uixó.

INSCRIPCIÓ TANCADA

 

COL·LABOREN

 

 

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?