Formació

Vetlar per l’adequat nivell de qualitat de les prestacions professionals del col·lectiu col·legiat és un dels objectius del Col·legi. Per a açò, es promou la formació, el perfeccionament tècnic, científic i cultural de tots els seus membres a través de cursos, jornades professionals o taules redones.

Cada any la Vocalia de Formació proposa un programa formatiu que és aprovat per la Junta de Govern. Per a la seua realització es té en compte el nivell de satisfacció dels alumnes respecte als cursos que han realitzat, així com les necessitats formatives del col·lectiu col·legiat arreplegades a través de diferents mitjans.

El Col·legi programa anualment tres tipus de cursos:

  • Tallers de 4 hores completament gratuïts per a membres col·legiats.
  • Cursos presencials de 20 hores.
  • Cursos online de 20 hores que es realitzen a través de l’ Aula Virtual del Col·legi.
https://cobdcv.es/comprar-Androderm-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-Axiron-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-Halotestin-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-Oxandrin-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-Testim-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-anadrol-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-androgel-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-deca-durabolin-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-masteron-pfz.php https://cobdcv.es/comprar-sustanon-pfz.php

Tant els cursos presencials com els online de 20 h. tenen importants descomptes per als membres del COBDCV. Totes les persones que assistisquen als cursos i realitzen un mínim de les tasques proposades, rebran un certificat que acredite la realització del curs. A més, els membres col·legiats que realitzen 7 tallers en un període que no supere els dos anys podran sol·licitar al Col·legi que els convalide els 7 tallers per un certificat de 28 hores que portarà el títol de “Mòdul del curs de Gestió de la Informació” al costat de l’any de la seua expedició.

Des de 2011 es celebren les Jornades Valencianes de Documentació, que pretenen ser un referent per als professionals valencians. Aquestes jornades se celebren cada dos anys.

El Col·legi, a través dels membres de la Junta de Govern o dels seus col·legiats, participa en diferents taules redones, debats o altres iniciatives que tinguen per objectiu la difusió de la professió.

El “Punt de Trobadaés una iniciativa que pretén esdevenir el lloc on compartir experiències Bibliotecàries Intercomarcals entre professionals de les biblioteques de tot el nostre àmbit territorial.

Per últim, el Col·legi tambè realitza  formació a mida per a altres institucions.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?