Convenis

Avantatges amb el carnet de col·legiat

Per ser membre col·legiat pots accedir a diferents avantatges i descomptes tant professionals, com a culturals o d’oci.

→ Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

lletra_8
COBDCV ha signat un Conveni amb La Academia Ados, a fi de facilitar als nostres membres col·legiats la realització de cursos i el seu posterior accés a la funció pública. Als alumnes de La Academia Ados que estiguen col·legiats en el COBDCV no se’ls cobrarà la matrícula, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat o un certificat del Col·legi. També són centre oficial preparador i examinador d’anglès de tots els nivells per Pearson Test of English. Títol oficial reconegut per la Conselleria d’Educació i Ciència, puntuable per a oposicions. Et preparares i t’examinares amb ells. Prepara oposicions a biblioteques en València
Convenio COBDCV-COIICV. El objeto del  Convenio es el de establecer unos cauces para la realización en común de actividades de divulgación, de formación y de asesoramiento que redunden en beneficio de ambas partes.
EC3metrics Spin-off ofrece servicios de asesoría y consultoría en el ámbito de la evaluación de la actividad investigadora, generando herramientas útiles para la toma de decisiones y una adecuada gestión de la I+D+i. El COBDCV y EC3metrics establecen un marco general de cooperación en materia de asesoramiento, consultoría y formación para la mejora y el aumento de la visibilidad de actividades de investigación del COBDCV dentro del campo de la Bibliometría y la evaluación de la ciencia y comunicación científica. Además, todos los cursos que se oferten como formación virtual y tengan acceso los socios del COBDCV, tendrá un descuento del 12,5% sobre las tarifas oficiales que se aplican en EC3metrics.
International House (IHWO por sus siglas en inglés) es uno de los grupos de escuelas de idiomas más grandes y antiguos del mundo. Ofrece un 12% de descuento y matrícula gratis en todos sus cursos para colegiados y familiares directos. Aprende inglés, alemán, francés o chino. Grupos para adultos y niños desde los 4 años.
Conveni COBDCV- Wikimedia España. L’objectiu d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals com:
  • Desenvolupament d’activitats dirigides a promoure l’ú de les tecnologíes de la informació en l’àmbit de l’ensenyança superior y
  • Organització i realització de cursos, seminaris o jornades, destinades a potenciar la formació i la investigació amb caràcter periòdic i  circumstancial.
Serveis vinculats amb la gestió d’informació i continguts digitals, amb especialització en formació i en consultoria i implantació de projectes i serveis vinculats amb Programari Lliure, i la prestació de serveis documentals. Descompte del 15% en formació en línia del catàleg de cursos.
Com a membres del COBDCV, els nostres col·legiats són part de la Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística (FESABID) i, per tant, tenen descomptes en les activitats i jornades que organitzen les associacions que han signat aquest conveni. Per a més informació sobre el conveni consulta la secció FESABID.
Convenio COBDCV-Amical Wikimedia. L’objete d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals como: – Activitats dirigides a promocionar l’ús de les Tecnologíes de la Informació – Organització de seminario, reunions o jornades destinades a potenciar la formación.
Benimaclet Gestions, SL., Assessoria Laboral, Fiscal i Comptable. Descomptes en la realització de la declaració de la renda: 25 € per a membres col·legiats i 5% de descompte en altres tràmits presentant el carnet de col·legiat. Adreça i contacte: C/ Poeta Emili Baró, 53-B. 46020 València. Tel.: 669 761 332 (cal demanar cita prèvia).
Gabinete Jurídico, té com a objectiu orientar i ajudar directa o indirectament, a tots els seus membres, en les qüestions legals que puguen plantejar, tant respecte a l’exercici de la professió, com pel que es refereix a la resta de qüestions o problemàtiques jurídiques, privades o personals (civils, mercantils, administratives, penals o fiscals). Servei d’atenció gratuït (per e-mail i telèfon).
L’Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) fa descomptes d’un 20% als membres de les associacions inscrites en FESABID, de la qual el Col·legi és membre. Els descomptes s’apliquen a les normes UNE i a les publicacions d’interès per al sector, les quals poden ser consultades a través del portal web de FESABID.
Editorial que ofereix els serveis de maquetació i impremta entre uns altres. Publica en format paper o electrònic els teus articles, treballs o llibres des de 199€. Els membres del COBDCV disposen de 50 € de descompte sobre qualsevol treball d’edició (maqueta més impremta).nta)..
El conveni signat entre la Universitat d’Alacant i el Col·legi té per objecte (entre uns altres) la realització de seminaris i cursos, i l’accés dels col·legiats a les biblioteques de la Universitat d’Alacant, que ho sol·liciten mitjançant acreditació de la seua condició de membre del Col·legi. Els alumnes de la Universitat d’Alacant podran accedir a les activitats de formació organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats i les biblioteques de la UA rebran les publicacions del Col·legi.
Aquest conveni estableix que els membres del COBDCV tindran accés a les activitats que organitze la UJI, a la biblioteca i al préstec de documents, segons la normativa vigent de préstec domiciliari. Tant el personal del Servei de Biblioteques i Documentació com els alumnes de la UJI accediran a les activitats formatives organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats.
En virtut al conveni subscrit entre UV i COBDCV, El Servei de Biblioteques i Documentació de la UV oferirà als membres del Col·legi accés a les biblioteques de la UV i accés al servei de préstec en les condicions denominades “Convenis”; en la normativa de préstec a domicili. Informació per a sol·licitar el teu carnet. Tant els alumnes UV com el personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, podran accedir als cursos de formació organitzats pel Col·legi en les mateixes condicions que els seus col·legiats.
En virtut del conveni subscrit entre la UPV i el COBDCV, els col·legiats poden sol·licitar el carnet de la UPV i accedir a diversos serveis (accés a l’aparcament, serveis oferits per les biblioteques i accés a les seues instal·lacions esportives, entre uns altres) en qualsevol dels seus campus. Aquest carnet tindrà un cost de 35€ anuals. Per a més informació: Formulari i procediment per a sol·licitar el carnet UPV. A més els alumnes de la UPV, personal PAS i PDI podran accedir a totes les activitats, cursos, tallers o jornades organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els membres del Col·legi.
Conveni COBDCV-UOC. Aconsegueix descomptes fins a un 10% en programes UOC per millorar professionalment. Si pertanys al COBDCV, envia un missatge a uocvalencia@uoc.edu amb la referència COBDCV indicant els estudis que t’interessen, la UOC contactarà amb tu per informar-te de les condicions i el procediment de matriculació. Tots els descomptes per el COBDCV són acumulables amb els descomptes específics que la UOC fixi en cada període de matriculació.
És una llibreria de Castelló que compta amb una tenda online. Els membres del COBDCV que acrediten la seua col·legiació mitjançant el seu carnet, gaudiran d’un descompte del 5% en les seues compres, tant en la tenda física, com en la tenda online.
Quafys SL. és una empresa de serveis informàtics i distribució de material informàtic. Ofereix als membres del COBDCV un descompte del 25% en el disseny de pàgines web, el manteniment de xarxes i ordinadors i en el desenvolupament d’aplicacions informàtiques. A més es descomptarà un 7% en material informàtic i la revisió d’un ordinador de taula o portàtil serà gratuïta.
Bicilink.com és una botiga en línia especialitzada en components i accessoris de ciclisme. Ofereix assessorament personalitzat per a l’elecció de sabatilles MTB (que poden ser utilitzades com a sabatilles de ciclisme de sala), cascos, manillars, rodes, llums, alforjas, cobertes i tots aquells components de ciclisme que necessites. Bicilink ofereix 2 vals de descompte 5€ a l’any per a cada col·legiat. Sol·licita el teu val a albert@bicilink.com
L’agència de viatges Cagua Travel a través del conveni firmat amb el COBDCV ofereix als memebres col·legiats: – 5% de descompte en reserves d’hotel. – 6% de descompte en paquets vacacionals, circuits i creuers, podent arribar al 8% contractant amb  més de 45 dies d’anticipació. – Des de 5 € de descompte en vols (exceptuant companyies low cost). – 3 € de descompte en bitllets de tren. – Des de 3% de decompte en espectàcles, parcs temàtics, acuàtics i d’atraccions, concerts i deports. – 6% de descompte en alquiler de cotxes. – 5 € de descompte en ferrys.
Complex rural situat en el cor de Moratalla (Múrcia). Ofereix un tracte preferent a membres del COBDCV i als seus familiars amb un descompte del 10% sobre la tarifa oficial en els allotjaments rurals que s’utilitzen en temporada alta i un 15% de descompte en temporada baixa.
Hotelius Club ofereix a tots els col·legiats una plataforma d’accés exclusiu per a reserves d’hotel. Més de 60.000 hotels a tot el món amb un 10% mínim de descompte.
Ofertes en viatges a diferents destinacions de tot el món. A través del codi promocional COBDCV s’aplicaran entre un 5% i un 10% de descompte en hotels, circuits, creuers i paquets vacacionals de tot tipus. S’aplicaran costos reduïts per l’emissió de bitllets de tren, avió i vaixell als membres de COBDCV consultar en cada cas. linvernati@viajestransvia.com / mtorres@viajestransvia.com
Celler que incorpora una oferta en vins d’alta qualitat de les més prestigioses denominacions, que fa arribar exclusivament als membres del COBDCV a uns preus especials. Les persones interessades poden disposar de la quantitat de vi que desitgen en el seu domicili en 48 hores.
OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix a cada membre del COBDCV un descompte del 20% en tots aquells espectacles i sessions de la programació dels teatres Olympia i Talia, excepte monòlegs i espectacles d’un sol dia. Pots beneficiar-te, junt a acompanyants, presentant el carnet del COBDCV a les taquilles. A més, OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix de forma eventual a tots i totes els col·legiats/ades, descomptes majors i exclusius a espectacles concrets, que anirem compartint amb vosaltres mitjançant el butlletí que enviem mensualment.
  • 20% dte. en la programació teatral regular presentant la vostra acreditació en taquilla (carnet de soci) o comprant en línia amb el vostre codi descompte (disponible en la intranet del COBDCV)
  • Descompte aplicable fins al mateix dia de la funció
  • Reserves telefòniques amb antelació per a qualsevol espectacle
  • Atenció personalitzada a través de telèfon, email o whatsapp
L’equip d’Ars Magna té el plaer d’oferir una tarifa especial per als socis del COBDCV, aplicable a totes les seues entrades adquirides en la nostra web (https://arsmagna.es). Si ets membre COBDCV, accedeix a la intranet amb les teues claus i et detallem el breu procediment per a obtenir el teu descompte del 15% vàlid per a tota la temporada (fins al 30/06/2022)
LogoArquitectes
Amparo García Medina Arquitecto Es tracta d’una professional dedicada a tot tipus de treballs del camp de l’arquitectura, construcció i disseny. Entre ells: propostes i desenvolupament de projectes d’obra nova i de reforma, realització llicencies d’activitat, legalitzacions, peritatges, certificats d’eficiència energètica i desenvolupament d’idees i treballs de disseny interior, gràfic i de producte. Ofereix a tots els membres del COBDCV un descompte d’un 15% en el desenvolupament de projectes, informes pericials i treballs d’arquitectura i disseny en qualsevol dels seus àmbits. Contacte:

Calculem pressupost sense compromís de salut, vehicles, llar, vida, decessos… per membres COBDCV
Descomptes per integralitat fins al 20%… Millorem preu de la teua actual assegurança de vida.

Contacta

MAPFRE ALBORAIA 961869050.

María Vicedo García

SALUDBROKER SEGURS, corredoria especialitzada en assegurances de salut. Oferim les millors cobertures mèdiques assistencials del mercat, un ampli i prestigiós quadre mèdic en tota Espanya, on tindràs a la teua disposició més de 43.000 professionals, 1.150 centres d’atenció mèdica a través d’entitats tan prestigioses com ADESLAS i ASISA

Logo de Caixa Popular
Productes i serveis financers exclusius per a membres del COBDCV, com l’obertura d’un compte nòmina sense comissions. També s’ofereixen Préstecs d’Interès 0 (fins a 3.000 €), Préstecs Personals (fins a 30.000 €) i descomptes en assegurances. Més informació accedint a la intranet.
Informa’t de tots els avantatges que tens amb la teua Assegurança de Salut MAPFRE, accedint a la intranet
SB-LOGO
Tots els membres del COBDCV podran beneficiar-se d’un 20% de descompte en totes les seues assegurances a través de l’acord aconseguit amb l’Agència exclusiva d’assegurances Bilbao.

Empresa dedicada a la comercialització i venda de mobiliari de biblioteca i mobles d’oficina, amb més de 25 anys d’experiència en aquest camp.

Estem al Carrer Serrans, 19 baix de València

Els membres del COBDCV i els seus familiars de primer grau tindràn, després de la seua deguda acreditació, un DESCOMPTE ESPECIAL del 15 % en totes les línies de mobiliari.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?