Convenis

Avantatges amb el carnet de col·legiat

Per ser membre col·legiat pots accedir a diferents avantatges i descomptes tant professionals, com a culturals o d’oci.

→ Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

lletra_8

COBDCV ha signat un Conveni amb La Academia Ados, a fi de facilitar als nostres membres col·legiats la realització de cursos i el seu posterior accés a la funció pública.

Als alumnes de La Academia Ados que estiguen col·legiats en el COBDCV no se’ls cobrarà la matrícula, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat o un certificat del Col·legi.

També són centre oficial preparador i examinador d’anglès de tots els nivells per Pearson Test of English. Títol oficial reconegut per la Conselleria d’Educació i Ciència, puntuable per a oposicions. Et preparares i t’examinares amb ells.

Prepara oposicions a biblioteques en València

Conveni COBDCV- Wikimedia España. L’objectiu d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals com:
  • Desenvolupament d’activitats dirigides a promoure l’ú de les tecnologíes de la informació en l’àmbit de l’ensenyança superior y
  • Organització i realització de cursos, seminaris o jornades, destinades a potenciar la formació i la investigació amb caràcter periòdic i  circumstancial.

Conveni COBDCV-COIICV. L’objecte del Conveni  és el d’establir uns llits per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’assessorament que redunden en benefici de totes dues parts.

Serveis vinculats amb la gestió d’informació i continguts digitals, amb especialització en formació i en consultoria i implantació de projectes i serveis vinculats amb Programari Lliure, i la prestació de serveis documentals. Descompte del 15% en formació en línia del catàleg de cursos.

Convenio COBDCV-Amical Wikimedia. L’objete d’aquest acord és establir un marc d’actuació per a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats d’interés mutu. Tals como:

– Activitats dirigides a promocionar l’ús de les Tecnologíes de la Informació

– Organització de seminario, reunions o jornades destinades a potenciar la formació.

Benimaclet Gestions, SL., Assessoria Laboral, Fiscal i Comptable. Descomptes en la realització de la declaració de la renda: 25 € per a membres col·legiats i 5% de descompte en altres tràmits presentant el carnet de col·legiat.

Adreça i contacte: C/ Poeta Emili Baró, 53-B. 46020 València. Tel.: 669 761 332 (cal demanar cita prèvia).

Gabinete Jurídico, té com a objectiu orientar i ajudar directa o indirectament, a tots els seus membres, en les qüestions legals que puguen plantejar, tant respecte a l’exercici de la professió, com pel que es refereix a la resta de qüestions o problemàtiques jurídiques, privades o personals (civils, mercantils, administratives, penals o fiscals). Servei d’atenció gratuït (per e-mail i telèfon).

María José Lafuente Bolufer, Assessoria Fiscal i Comptable. Els membres del COBDCV i els seus familiars de primer grau comptaren, després de la seua deguda acreditació, amb tarifes especials per a ells

Contacte: cita telefònica al 607233099 o enviant mail a mjoselaf@gmail.com

L’Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) fa descomptes d’un 20% als membres de les associacions inscrites en FESABID, de la qual el Col·legi és membre. Els descomptes s’apliquen a les normes UNE i a les publicacions d’interès per al sector, les quals poden ser consultades a través del portal web de FESABID.

Editorial que ofereix els serveis de maquetació i impremta entre uns altres. Publica en format paper o electrònic els teus articles, treballs o llibres des de 199€. Els membres del COBDCV disposen de 50 € de descompte sobre qualsevol treball d’edició (maqueta més impremta).

El conveni signat entre la Universitat d’Alacant i el Col·legi té per objecte (entre uns altres) la realització de seminaris i cursos, i l’accés dels col·legiats a les biblioteques de la Universitat d’Alacant, que ho sol·liciten mitjançant acreditació de la seua condició de membre del Col·legi.

Els alumnes de la Universitat d’Alacant podran accedir a les activitats de formació organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats i les biblioteques de la UA rebran les publicacions del Col·legi.

Aquest conveni estableix que els membres del COBDCV tindran accés a les activitats que organitze la UJI, a la biblioteca i al préstec de documents, segons la normativa vigent de préstec domiciliari. Tant el personal del Servei de Biblioteques i Documentació com els alumnes de la UJI accediran a les activitats formatives organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els col·legiats.

En virtut al conveni subscrit entre UV i COBDCV, El Servei de Biblioteques i Documentació de la UV oferirà als membres del Col·legi accés a les biblioteques de la UV i accés al servei de préstec en les condicions denominades “Convenis”; en la normativa de préstec a domicili. Informació per a sol·licitar el teu carnet.

Tant els alumnes UV com el personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, podran accedir als cursos de formació organitzats pel Col·legi en les mateixes condicions que els seus col·legiats.

En virtut del conveni subscrit entre la UPV i el COBDCV, els col·legiats poden sol·licitar el carnet de la UPV i accedir a diversos serveis (accés a l’aparcament, serveis oferits per les biblioteques i accés a les seues instal·lacions esportives, entre uns altres) en qualsevol dels seus campus. Aquest carnet tindrà un cost de 35€ anuals. Per a més informació: Formulari i procediment per a sol·licitar el carnet UPV.

A més els alumnes de la UPV, personal PAS i PDI podran accedir a totes les activitats, cursos, tallers o jornades organitzades pel COBDCV en les mateixes condicions que els membres del Col·legi.

Conveni COBDCV-UOC. Aconsegueix descomptes fins a un 10% en programes UOC per millorar professionalment.

Si pertanys al COBDCV, envia un missatge a uocvalencia@uoc.edu amb la referència COBDCV indicant els estudis que t’interessen, la UOC contactarà amb tu per informar-te de les condicions i el procediment de matriculació.

Tots els descomptes per el COBDCV són acumulables amb els descomptes específics que la UOC fixi en cada període de matriculació.

És una llibreria de Castelló que compta amb una tenda online. Els membres del COBDCV que acrediten la seua col·legiació mitjançant el seu carnet, gaudiran d’un descompte del 5% en les seues compres, tant en la tenda física, com en la tenda online.

Hotelius Club ofereix a tots els col·legiats una plataforma d’accés exclusiu per a reserves d’hotel. Més de 60.000 hotels a tot el món amb un 10% mínim de descompte.

Ofertes en viatges a diferents destinacions de tot el món. A través del codi promocional COBDCV s’aplicaran entre un 5% i un 10% de descompte en hotels, circuits, creuers i paquets vacacionals de tota mena. S’aplicaran costos reduïts per l’emissió de bitllets de tren, avió i vaixell als membres de COBDCV consultar en cada cas.

linvernati@viajestransvia.com /  mtorres@viajestransvia.com

OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix a cada membre del COBDCV un descompte del 20% en tots aquells espectacles i sessions de la programació dels teatres Olympia i Talia, excepte monòlegs i espectacles d’un sol dia. Pots beneficiar-te, junt a acompanyants, presentant el carnet del COBDCV a les taquilles.

A més, OLYMPIA METROPOLITANA, S.A. ofereix de forma eventual a tots i totes els col·legiats/ades, descomptes majors i exclusius a espectacles concrets, que anirem compartint amb vosaltres mitjançant el butlletí que enviem mensualment.

  • 20% dte. en la programació teatral regular presentant la vostra acreditació en taquilla (carnet de soci) o comprant en línia amb el vostre codi descompte (disponible en la intranet del COBDCV)
  • Descompte aplicable fins al mateix dia de la funció
  • Reserves telefòniques amb antelació per a qualsevol espectacle
  • Atenció personalitzada a través de telèfon, email o whatsapp
L’equip d’Ars Magna té el plaer d’oferir una tarifa especial per als socis del COBDCV, aplicable a totes les seues entrades adquirides en la nostra web (https://arsmagna.es). Si ets membre COBDCV, accedeix a la intranet amb les teues claus i et detallem el breu procediment per a obtenir el teu descompte del 15% vàlid per a tota la temporada (fins al 30/06/2022)

SALUDBROKER SEGURS, corredoria especialitzada en assegurances de salut. Oferim les millors cobertures mèdiques assistencials del mercat, un ampli i prestigiós quadre mèdic en tota Espanya, on tindràs a la teua disposició més de 43.000 professionals, 1.150 centres d’atenció mèdica a través d’entitats tan prestigioses com ADESLAS i ASISA

SALTIUM és un centre on es presten serveis de haloterapia. La Haloterapia és una tècnica natural complementària que serveix per a la millora d’alteracions respiratòries, al·lèrgies o malalties dermatològiques i estrés.  En esport millora el rendiment i retrasa l’embelliment de la pell amb eficàcia clínicament provada.

Els membres del COBDCV es beneficiaran del 25% descompte en tots els seus bons i tarifes, així com d’una sessió extra en els bons de 10 sessions i dues en els de 15.

Logo de Caixa Popular

Productes i serveis financers exclusius per a membres del COBDCV, com l’obertura d’un compte nòmina sense comissions.

També s’ofereixen Préstecs d’Interès 0 (fins a 3.000 €), Préstecs Personals (fins a 30.000 €) i descomptes en assegurances.

Més informació accedint a la intranet.

Empresa dedicada a la comercialització i venda de mobiliari de biblioteca i mobles d’oficina, amb més de 25 anys d’experiència en aquest camp.

Estem al Carrer Serrans, 19 baix de València

Els membres del COBDCV i els seus familiars de primer grau tindràn, després de la seua deguda acreditació, un DESCOMPTE ESPECIAL del 15 % en totes les línies de mobiliari.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?