Gestors d’Informació en Acció

El 15 de desembre de 2010, la Junta de Govern del COBDCV va proposar la creació d’una figura de col·laboració internacional que permetera mantenir en contacte a professionals de la gestió de la informació, bibliotecaris, arxivers i documentalistes, amb diferents centres que necessitaren ajuda qualificada per a desenvolupar les seues activitats. En 2019, la Junta de Govern, inclou formalment una altra modalitat per a ampliar GIA a estades en centres que destaquen per la innovació i qualitat dels seus projectes i que ajude a millorar professionalment als membres col·legiats.
L’objectiu fonamental que es persegueix amb aquesta activitat és, d’una banda, proporcionar noves experiències laborals i humanes a membres col·legiats; i per un altre, fomentar i difondre bones pràctiques en la creació de col·leccions documentals per a institucions escassament organitzades. Durant aquests anys diferents col·legiats i col·legiades han estat en diferents països com Itàlia, el Canadà, Costa Rica, l’Argentina, Camerun, Algèria o l’Equador, entre altres.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?