El col·legi en ruta

El col·legi en ruta (fins a 2018 Trobada anual COBDCV) és una trobada que organitza el Col·legi i té la voluntat d’esdevenir el punt d’encontre dels col·legiats, però en un ambient lúdic i distés que permeta conèixer-nos millor i establir lligams que ens enfortisquen com a organització.

Cada edició es realitza en un lloc diferent de la Comunitat Valenciana i s’aprofita per a fer diferents visites o activitats lúdiques en la localitat. A més, en un ambient més relaxat, es realitza una presentació o xarrada sobre algun tema o problema que afecta a tots els professionals de la informació i la documentació.

Fer i mantindre els contactes professionals, intensificar els vincles, així com generar i augmentar la col·laboració, el respecte i l’ajuda mútua són la base que mou aquesta iniciativa i la fan molt necessària pel col·lectiu.

L’experiència de les edicions anteriors reforça aquesta necessitat i fan imprescindible la participació de tot el col·lectiu per gaudir junts d’un dia diferent i enriquidor. Per aquest motiu, us animem a participar i col·laborar activament en aquest esdeveniment.

Amb la nova junta de 2019, es va canviar el nom de la trobada i se li va donar una imatge. Per tant, mantenint la idea i el concepte inicial, la Trobada Anual passa a anomenar-se “El col·legi en ruta”.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?