Salutació de la presidenta

Estimades col·legiades i col·legiats,

Complits ja els quinze anys de marxa del Col•legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, comencem aquesta nova etapa amb la ferma convicció que tota unió suma i fa més força.

Amb les meues companyes i companys de Junta continuarem treballant amb la mateixa dedicació que l’anterior, obrint noves línies de treball i reforçant aquelles que ja s’han iniciat i per les quals apostem fermament.

En aquests anys de treball volem:

  1. Estar sempre amb la mirada fixa en la defensa de la nostra professió
  2. Apostar per una formació concorde a tota la varietat de perfils que tenen les nostres col•legiades i col•legiats
  3. Difondre i transmetre el valor social del nostre treball

Tot això ho farem des de dues perspectives:

  • Amb una visió glocal (“pensar global, actuar local”), embeure’ns de les recomanacions dels organismes nacionals i internacionals que vetlen pels nostres interessos. Així podrem avaluar i transferir accions que ens ajuden a potenciar el nostre treball concorde a conceptes com l’alfabetització, inclusió digital, accessibilitat, perspectiva de gènere, cohesió social, sostenibilitat i transparència.
  • Des del treball en xarxa i la participació de la quàdruple hèlice: sector públic, sector privat, sector acadèmic i societat civil.
    En una societat tan canviant com la que vivim actualment, amb pandèmia inclosa, hem sabut reinventar-nos, adaptar-nos i avançar. No tinc dubtes que forma part del nostre ADN. Però per a això, necessitem la teua implicació activa. Així que, des d’aquest moment i si encara no l’has fet, et convide que formes part. Perquè #TotesSomCOBDCV.

Yolanda Puchades Asensi (Presidenta del COBDCV)

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?