Borsa de treball

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana disposa d’una borsa de treball, rigorosament baremada, de professionals especialitzats en la gestió de la informació que té una doble finalitat:

✔ Posar en contacte demandes i ofertes professionals.
✔ Fer possible la millora d’ocupació o mobilitat dels nostres membres col·legiats.

Per a membres del COBDCV

Per a poder accedir a la plataforma has d’omplir aquest xicotet formulari. T’enviarem per correu electrònic l’accés.

Si ja estaves a la borsa abans de juliol de 2020, també has de demanar l’accés a la plataforma per a poder continuar a la borsa.

Si busques un treball de bibliotecari, documentalista, arxiver o qualsevol altre lloc relacionat amb la gestió de la informació i estàs col·legiat, pots inscriure’t en la borsa del COBDCV.

Si mai has estat en borsa i no estàs treballant, aquest és el moment.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu administracio@cobdcv.es

Si encara no has donat d’alta el teu perfil, t’animem a fer-ho. Si ja formaves part de la borsa, recordar-te que no serà necessari, en la nova plataforma, acreditar (adjuntar) cap document als mèrits que crees i que ja hagen sigut baremats anteriorment, ja que conservarem les còpies d’aquests documents en els arxius del Col·legi fins a gener de 2021. 

A partir d’aquesta data, la borsa es gestionarà únicament amb les dades dels col·legiats que utilitzen la nova plataforma.

Per A l´administració i les Empreses

Tant entitats de l’Administració Pública com empreses privades poden oferir a través del Col·legi les seues vacants en llocs d’assessoria i gestió de documents, en biblioteques i arxius, en serveis d’informació i vigilància competitiva, en arquitectura de continguts, etc. Si com empresa o administració tens vacants o necessites professionals especialitzats en gestió de la informació pots sol·licitar el serveis de la borsa en el correu administracio@cobdcv.es. Et farem arribar els professionals més qualificats per al lloc que sol·licites.
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?