MEI és la revista professional del Col·legi (ISSN edició impresa: 1134-2838; ISSN edició digital: 2173-1241). La seua periodicitat és semestral, i l’accés és gratuït en la seua versió en línia.

Les persones que s’encarreguen de la revista de forma voluntària (director, coordinador, comitè de redacció …) són membres col·legiats. Cada número està dedicat a un tema concret, però tots els articles relacionats amb el nostre sector tenen cabuda en la secció de miscel·lània.

La revista compta amb el seu propi portal web on es poden llegir tots els números i trobar més informació sobre la revista. A més, tots els membres del Col·legi (col·legiats, adherits i institucionals) reben al seu domicili un exemplar de cada número de la revista.

La revista Métodos de información ha ingressat en el la base de dades d’informació científica Web of Science, actualment gestionada per Clarivate Alalytics, abans per Thomson Reuters, en l’apartat de revistas emergentes.

 Açò permet que qualsevol cercador general en aquest repositori permetrà, d’una banda, identificar en els resultats de cerca els articles pertinents publicats en la nostra revista i, d’altra banda, registrar el nombre de citacions rebudes per aquests articles. És una gran oportunitat per a difondre la publicació científica de la nostra revista.

S’accepten articles de recerca relacionats en qualsevol tema relacionat amb la gestió de la informació (en tota la seua amplitud): biblioteques, arxius, centres de documentació, etc. També s’accepten articles relacionats amb experiències professionals reeixides que plantegen com s’han solucionat els reptes plantejats amb la gestió de la informació, perquè la comunitat professional conega aquestes solucions tècniques.

La revista també es difon en DOAJ y en REBID, entre altres repositoris, i contempla en cada article el DOI.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?