Grups de treball i Comissions Tècniques

PRESENTACIÓ

Els grups de treball del COBDCV (denominats seccions professionals en els estatuts) són seccions formades per diferents membres (col·legiats, adherits i institucionals), entorn de funcions específiques i diferenciades. Com a reflex de la seua naturalesa orgànica i canviant, alguns dels grups estan actius en l’actualitat, mentre que uns altres es consideren inactius, sense perjudici que puguen tornar a activar-se en un futur.

Dins d’un grup de treball poden haver-hi una o diverses Comissions Tècniques.

Participa

Els grups de treball del COBDCV permeten a qualsevol persona interessada col·laborar amb el Col·legi en àmbits d’especial interès i intercanviar experiències i millorar pràctiques. Si tens interès a participar en algun d’aquests grups, pots contactar amb el coordinador de cada grup, o comunicar-ho a l’administració del Col·legi escrivint a: administracio@cobdcv.es
Aquest GT té com a objectiu principal la defensa i visibilitat de les Biblioteques Públiques. Integrat per varies Comissions Tècniques.
Té com a objectiu el reconeixement de les biblioteques escolars com un element clau per a inculcar hàbits de lectura i d’adquisició de coneixements des de la primera etapa d’aprenentatge.
Supervisa les convocatòries públiques d’ocupació relatives a biblioteques, arxius i centres de documentació que apareguen en diaris i butlletins oficials de la Comunitat Valenciana.
La seua finalitat és aprofundir en la recerca d’estratègies, amb la finalitat de que les empreses coneguen la nostra professió i puguen sol·licitar professionals qualificats a la borsa d’ocupació del COBDCV.
Tracta qüestions relacionades amb l’Arxivística i la situació dels arxius a la Comunitat Valenciana, establint una sèrie de prioritats.
Amb la teua ajuda, el grup d’Avaluació, documents essencials i anàlisi de riscos pretén aportar pautes tècniques i propostes per a salvaguardar la informació en entorns complexos, millorar la gestió atenent al valor de la informació, i a la continuïtat del negoci davant escenaris de risc.
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?