VII Punt de Trobada Bibliotecària (Godelleta)

PunTrobada

Per segona vegada en 2018, us convoquem a participar amb el COBDCV i aquesta vegada amb la col·laboració de Maite Picó, Bibliotecària del Municipi de Godelleta, a participar en el “Punt de Trobada Bibliotecària”.

Una vegada més us recordem que aquest esdeveniment s’ha convertit en una cita imprescindible per al col·lectiu bibliotecari valencià, amb unes activitats i una programació variada i atractiva que combina aspectes formatius i lúdics de manera molt equilibrada.

 

En aquesta ocasió, celebrarem la setena edició a la comarca de l’Hoya de Bunyol.

Es celebrarà el 10 de novembre de 2018
A la Biblioteca Pública Municipal de Godelleta
Situada al Carrer Cervantes nº 1 46388 Godelleta València

 

PROGRAMA PROVISIONAL   (Pica ací i accedeix al programa)

 

‘BIBLIOTEQUES EN ÀMBITS RURALS: present i futur’

9.00-9.30h.  Recepció i lliurament de documentació

9.30h.   Intervencions Institucionals

  • Vicente Moreno Montañés, Subdirector del Llibre, Arxius i Biblioteca GVA
  • Xavier Rius, Diputació de València, Àrea de Cultura
  • Pablo Rodríguez Cortés, Alcalde de Godelleta
  • José Morell, Alcalde de Xest i President de la Mancomunitat La Hoya de Buñol
  • Alicia Sellés Carot, Presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i presidenta FESABID.

10.00h. La Biblioteca como espacio de conocimiento, creación y placer!. Inés Vila, Biblioteca Pública de Ílhavo, Portugal

11.00h.  Pausa Café (a càrrec de l’Ajuntament de Godelleta)

11.30h. Experiència “Gestors d’Informació en Acció” en Quebec. Néstor Mir

 

12:30h. Situació actual de les comarques de l’interior: ‘despoblament i desenvolupament local i cultural’. Manel Pastor

Projecte comarcal de foment lector de La Hoya de Buñol. Biblioteques de Godelleta i Bunyol. Teresa Picó Diana y Ana Perelló.

 

13:30h. Preguntas asistentes

15: 00h.  Dinar Arrocería Las Bairetas

 

PONENTS

En 2015, va integrar el grup de 30 bibliotecaris iberoamericans seleccionats per al Programa INELI (Xarxa Internacional de Bibliotecaris Innovadors), concretitzant, en 2017, la implementació del seu projecte final l’oferta d’un “MakerSpace” (Espai Criatiu) el primer en una Biblioteca Publica a Portugal.

Té articles publicats i participa tots els anys en trobades i conferències dedicades a la promoció del llibre, de la lectura i de les biblioteques.
Participa activament en la Associacion de Bibliotecaris de Portugal (BAD), és actualment membre del Consell Diretiu National.

Néstor Mir Planells @Rimrotsen

Bibliotecari encarregat de la sala Infantil-Juvenil de la Biblioteca Pública de l’Estat de València 2009-2018, on ha posat en marxa tot tipus d’activitats per a acostar la biblioteca pública a nous usuaris: bebeteca, contacontes en anglès, creació del English Corner, tallers, club de lectura manga, projeccions de cinema, concerts de jazz, lectures de teatre, recitals poètics o creació d’una fanzinoteca.

Manel Pastor @manel_pastor

Manel Pastor i Madalena, viu a Bunyol i és doctor en Història Medieval. Fou membre fundador de la Federació d’Instituts i Centres d’Estudis Comarcals del País Valencià i del Instituto de Estudios Comarcales de la Hoya de Buñol-Chiva. Ha participat i organitzat diversos congressos i esdeveniments científics i ha estat responsable de publicacions en l’àmbit de la investigació. També ha publicat diverses obres i articles científics en temes d’Història, Toponímia i Geografia Econòmica. Recentment ha publicat una col·lecció documental sobre les senyorius medievals de Bunyol-Xiva i Xestalgar en PUV (Publicacions de la Universitat de València). Ha treballat molts anys en les Escoles d’Adults de Xest i Bunyol i actualment és director de la col·lecció “Estudis Comarcals” de la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València.

Mª Teresa Picó Diana  @BiblioGode

Maite Picó, Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València. La seua trajectòria professional comença a la Biblioteca especialitzada de Joventut de l’IVAJ continuant la seua experiència en diferents arxius municipals i empreses privades. Des de 2007 és responsable del servei de Biblioteca Municipal de Godelleta.

Blog: http://bibliotecagodelleta.hol.es/

https://www.facebook.com/Biblioteca-Godelleta-242905162437618/

Ana Perelló Zanón

Diplomada en Biblioteconomia, documentació, conservació i restauració de béns culturals.Tècnica auxiliar Biblioteca Pública Municipal de Bunyol. Màster en Conservació i Restauració de Béns Culturals. Especialitat en Pintura Mural i Document Gràfic. Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals.

Responsable de la BPM Bunyol. Desenvolupant les tasques pròpies, a més de creació de web, organització d’esdeveniments culturals, animació lectora.

 

Hi ha dues opcions, inscriure’t a la jornada, o inscriure’t a la jornada i quedar-te a menjar amb nosaltres. Tria la teua opció en el següent formulari:

Matricula tancada

No realitzes el pagament, ni envies justificants, fins que el Col·legi et confirme que queden places lliures.

Formes de pagament

Realitzar un ingrés al compte:

Logo de Caixa Popular

ES14 3159 0032 9522 0380 0228

Titular: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV)

BIC: BCOEESMM159 (Pagaments des de fora d’Espanya)

o fer un ingrés utilitzant     paypal

Per a qualsevol dubte telefonar al 620707369 o contactar amb administracio@cobdcv.es

Organitza

Logo del COBDV

COL·LABOREN

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?