Gestors d’Informació en Acció a Chichicastenango (Guatemala)

Foto de Gema Esteve Esteve durante el proyecto GIA en Guatemala

El COBDCV continuant amb les activitats de col·laboració internacional per al desenvolupament a través de Gestors d´Informació en Acció (GIA) continua en 2012 oferint una nova col·laboració internacional, aquesta vegada en Chichicastenango, Guatemala.

Per aquest motiu el Col·legi va seleccionar un/a col·legiat/ada. Es va celebrar una reunió informativa, prèvia a la selecció final, el dia 29 de febrer de 2012, a la qual van acudir els col·legiats interessats i on Natalia Mejía, responsable de la biblioteca Sale No´j i Vicent Giménez Chornet, president del Col·legi, van explicar els detalls del projecte i es van resoldre possibles dubtes.

El Col·legi va seleccionar per a dur a terme aquest projecte a Gemma Esteve Esteve col·legiada nº 439. El viatge es va realitzar al mes d’agost del 2012 i va tindre com a objecte acostar les dues cultures, promovent el coneixement mutu, la dinamització d’activitats extraescolars i tallers de lectura, la coordinació web i la prevenció i orientació en possibles futurs finançaments, en definitiva, recolzar a les biblioteques de xiquets, joves i majors de Chichicastenango.

Gemma va relatar la seua experiència en el numero 16 de la revista SíMILE.

Fotos de la reunió informativa i selecció per al projecte

[fsg_gallery id=”7″]

Fotos de l’experiència de Gemma

[fsg_gallery id=”8″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?