Gestors d’Informació en Acció 2018: Canadà i Costa Rica

costa rica

Des del el dia 2 al 23 d’abril de 2018 es va obrir el plaç per a que qualsevol membre del COBDCV enviara el seu projecte per a participar en Gestors d’Informació en Acció (GIA) .

Del total de projectes que s’han presentat, els seleccionats han sigut:

Projecte 1: “Acostament a les activitats de dinamització i animació lectora en la xarxa de biblioteques infantils juvenils de Montreal (Canadà)”


Col·legiat sol·licitant: Néstor Mir Planells (Número de col·legiat: 0186)


Descripció Activitat proposada:

Els objectius del projecte són dos; intentar normalitzar en les funcions laborals d’un(a) bibliotecari(a) la mobilitat geogràfica. L’objectiu no és solament millorar els coneixements, hi ha també que trencar amb les sinergies en els llocs de treball en els quals a voltes tendim a “apoltronarnos”. En definitiva la mobilitat internacional com a font d’intercanvi d’experiències i com a instrument inspirador i regenerador professional.

 

Projecte 2: “Animació a la lectura abans de nàixer: treball amb embarassades i bebès; Alfabetització informacional amb xiquets i xiquetes a partir de 7 anys i Biblioteràpia amb dones en la “Escola de Bibliotecologia i Ciències de la Informació de la Universitat de Costa Rica” (EBCI).”


Col·legiada sol·licitant: Ana Valdés Menor (número de col·legiada: 642)

Descripció Activitat proposada:

L’objectiu més general d’aquest projecte seria poder contribuir a l’alfabetització informacional i a l’animació a la lectura de tota la societat potencialment lectora, fins i tot des d’abans de nàixer, compartint models i experiències professionals, de les quals nodrir i enriquir als estudiants i professionals de l’àmbit de les biblioteques, amb la finalitat de donar a conèixer bones pràctiques dutes a terme durant els meus anys d’experiència en les Biblioteques de Villena.

 

Mira el video de les col·laboracions realitzades desde el 2010

 

Les col·laboracions també a Flickr

 

 

Als dos projectes seleccionats…ENHORABONA!

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?