La petició del COBDCV: el premi de la Generalitat a la professió bibliotecària

premi GVA

Anualment la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca els premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters i llibreteres a la Comunitat Valenciana de l’any anterior. El passat 5 de març va eixir publicada al DOGV núm. 9035 la Resolució d’1 de març de 2021 amb la convocatòria de 2021.

Vos informem que el COBDCV va presentar el passat 6 de març de 2020, ara fa un any, per registre d’entrada una petició dirigida a la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques per demanar que a aquesta convocatòria s’afegira un premi a la labor dels bibliotecaris i les bibliotecàries de la Comunitat Valenciana. Aquesta inclusió seria un reconeixement al treball per la lectura, els llibres i l’autoria valenciana que dia a dia es fa a les biblioteques valencianes i, d’aquesta manera. la professió podria formar part activa en la festa de les lletres valencianes perquè és aquesta la data seleccionada per al lliurament dels premis.

Ens informen des de la Subdirecció General que la nostra proposta està en consideració, des del COBDCV esperem que es faça realitat en un futur immediat.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?