Projecte de reforma dels estatuts del COBDCV

Comunicacions (12)

Contesta l’enquesta abans del 7 d’abril.

La passada assemblea general del COBDCV de 30 gener de 2021 va acordar crear un grup de treball per a revisar els actuals Estatuts. La proposta es va plantejar en un doble sentit: primer, esmenar el caràcter sexista del nom del col·legi i del seu articulat, i, segon, aprofitar per a actualitzar alguns aspectes a la realitat actual després de diverses dècades des de la seua aprovació. L’actual Estatut data de 2007, amb algunes petites esmenes, i ens movem ara mateix en plena societat informacional, en un entorn digitalitzat i datificat que afecta plenament les organitzacions públiques i privades i, per tant, l’activitat professional. Els escenaris i els reptes han canviat, i potser cal revisar i actualitzar l’àmbit d’actuació, la captació de nous professionals i el marc jurídic d’una professió que està en plena transformació i orientada cap a la governança de la informació.

El grup motor per aquesta tasca es va crear en la mateixa assemblea, i està integrat per les següents persones: Adolfo Alonso, Alicia Sellés, Marina Calatayud, Rosa Miralles, Esther Peiró, Mireia Hernández i Joan Carles Faus.

La primera reunió d’aquest grup motor es produí el passat 24 de febrer. S’intentà consensuar les principals línies de treball, els àmbits d’actuació preferents i l’operativa per al projecte de reforma dels Estatuts. S’acorda que el procés i el treball ha de mantenir-se en tot moment amb plena interlocució amb la Junta Directiva, i amb la coparticipació activa de totes les persones col·legiades, que intervindran ja des del moment zero i durant tot el procés.

Per acord de la Junta Directiva del COBDCV de data 24 de febrer, s’accepta la proposta presentada i el full de ruta per al projecte de reforma dels actuals Estatuts.

En la Intranet del COBDCV pots trobar tots el material per fer el seguiment del procés.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?