Grup de Treball Borsa d’Ocupació

DEFINICIÓ

El Grup de Treball Borsa d’Ocupació (GTBO) té per finalitat aprofundir en la recerca d’estratègies, amb la finalitat que les empreses coneguen les nostres diferents vessants professionals i puguen sol·licitar professionals qualificats a la borsa de treball del COBDCV.

TREBALLA AMB EL GTBO

El Grup de Treball Borsa d’Ocupació està format per membres del Col·legi interessats/des a participar, les seues activitats s’articulen a través de reunions periòdiques. En les reunions generals es coordinen els diferents subgrups del GTBO. Cadascun d’ells s’ocupa d’aspectes concrets relacionats amb l’ocupabilitat dels membres del Col·legi:

  • Subgrup Carta de Serveis: La seua finalitat és recaptar informació dels membres del Col·legi per a crear una carta que reflectisca les activitats professionals concretes que poden oferir els membres a qualsevol empresa o institució interessada.
  • Subgrup Conta’ns La Teua: La seua finalitat és augmentar el coneixement sobre les diferents funcions i tasques diàries que duen a terme els professionals de la informació en actiu. Per a açò, s’organitzen trobades informals, en l’ambient distès d’un pub, on es convida cada últim dijous de mes a un professional diferent perquè ens conte la seua experiència i ens faça veure altres punts de vista. Les trobades estan obertes a tot el món i es fomenta la participació de tots els assistents.
  • Segmentació d’empreses: subgrup dedicat a recaptar i analitzar informació sobre empreses que puguin estar potencialment interessades en els serveis que poden oferir els membres del Col·legi.
  • Presència web: subgrup la finalitat del qual és traslladar a l’entorn web l’estratègia de captació de les empreses i institucions potencialment interessades en els esmentats serveis.
  • Subgrup de formació: dedicat a l’anàlisi d’ofertes de treball i els seus respectius requisits, amb la finalitat de traslladar les possibles necessitats formatives a la vocalia de formació.

CONTACTA

El coordinador del GTBO és Francisco Ricau González, Vocal d’ocupació laboral. Per a posar-se en contacte amb el grup a través del seu coordinador cal escriure al correu electrònic treball@cobdcv.es

DOCUMENTS

documentalista

Coneix tot el valor que un documentalista pot oferir a la teua organització a nivell productiu, de gestió, eficiència i humà.

Gestió Documental

Velocitat, flexibilitat, solucions cloud. Troba el que busques, ajuda al teu equip a ser més eficient.

biblioteques

Públiques, escolars, especialitzades. Documentalistes: recursos humans professionals per a resultats professionals.  

web

Estàs seleccionant al professional adequat? El documentalista és el professional competent al teu equip de presència online.  
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?