Píndola 1- “Linkedin per a professionals de la informació”

Horaris (6)

Amb motiu del coronavirus, COVID-19 i de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern, el COBDCV vol obrir una finestra de formació que siga fàcil, ràpida i, sobretot, es puga realitzar des de casa.

Aquesta nova via de formació és exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades. Es tracta de píndoles formatives, d’uns 40 minuts de durada, que s’impartiran en línia a través de la plataforma Zoom.

Dies abans de la formació s’enviarà a tots els membres del COBDCV, per correu electrònic, un enllaç pel qual podran accedir a cadascuna de les píndoles formatives. No es necessitarà inscripció prèvia.

D’aquestes sessions formatives no es realitzarà certificació.

A continuació detallem la primera d’elles: “Linkedin per a professionals de la informació”.

  • Píndola 1:  Linkedin per a professionals de la informació.
  • Data:  26 de març de 2020.
  • Horari: 17.00 hores
  • Lloc: Zoom, enviarem enllaç per correu electrònic a tots els membres del COBDCV.

No es realitzarà cap mena de certificació

Professora: Paula Traver Vallés

Bibliotecària, documentalista i content curator freelance, És professora col·laboradora en la Universitat Oberta de Catalunya i ofereix tallers per a diferents institucions d’eines digitals per a la gestió de la informació, curació de continguts i mitjans socials. També és vicepresidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

Públic al qual va dirigit

Exclusiu per a membres del COBDCV.

Bibliotecaris i bibliotecàries, documentalistes, arxivers i arxiveres, i professionals de la informació que vulguen conéixer les funcionalitats de LinkedIn, ja siga per a començar des de zero o bé per a millorar el seu perfil i traure el màxim profit a aquesta xarxa social.

Presentació

Has sentit parlar de LinkedIn però encara no has fet el pas de completar el teu perfil? Tens un però simplement has copiat el teu currículum i no saps per on continuar?

Podries estar perdent una bona oportunitat, ja que LinkedIn és molt més que això, és una xarxa social professional amb moltes possibilitats, que pot ajudar-te a millorar la teua marca personal, a trobar un nou treball o a aconseguir clients o col·laboradors..

En aquesta píndola farem un breu recorregut per les funcionalitats que té LinkedIn per als professionals i donarem alguns consells per a traure-li partit.

Metodologia

S’impartirà a través de Zoom i es podrà accedir a través d’un enllaç que rebran tots els membres del COBDCV en el seu correu.

Programa

  • Què és LinkedIn.
  • Com crear un perfil professional perfecte. Repàs dels elements que formen part del perfil professional.
  • Construir una xarxa de contactes i fer networking.
  • Difusió de continguts.
  • Pàgines d’empresa, ofertes de treball i/o projectes.

Si vols fer aquesta formació i no has rebut el correu, contacta amb nosaltres.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?