Píndola 2- “Com treballar des de casa. Eines i recursos”

Pindola2

Amb motiu del coronavirus, COVID-19 i de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern, el COBDCV vol obrir una finestra de formació que siga fàcil, ràpida i, sobretot, es puga realitzar des de casa.

Aquesta nova via de formació és exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades. Es tracta de píndoles formatives, d’uns 40 minuts de durada, que s’impartiran en línia a través de la plataforma Zoom.

Dies abans de la formació s’enviarà a tots els membres del COBDCV, per correu electrònic, un enllaç pel qual podran accedir a cadascuna de les píndoles formatives. No es necessitarà inscripció prèvia.

D’aquestes sessions formatives no es realitzarà certificació.

A continuació detallem la 2a d’elles: “Com treballar des de casa. Eines i recursos”.

  • Píndola 2:  Com treballar des de casa. Eines i recursos.
  • Data:  2 d’abril de 2020.
  • Horari: 17.00 hores
  • Lloc: Zoom, enviarem enllaç per correu electrònic a tots els membres del COBDCV.

No es realitzarà cap mena de certificació

Professor: Ximo Salas

Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València (Espanya), amb Postgraus en Community Manager i Gestió de Xarxes Socials per la Universitat de Barcelona, Direcció d’Internacional d’Empreses per ESADE i Direcció de Recursos Humans i Gestió del Coneixement per l’Escola Luis Vives de València. Assessor estratègic en digitalització d’empreses i Recursos Humans.

Públic al qual va dirigit

Exclusiu per a membres del COBDCV.

Presentació

El teletreball no és una cosa nova, encara que en les últimes setmanes s’ha posat de moda i molta gent s’ha vist obligada a fer el seu treball des de casa.

No obstant això, no és una cosa tan senzilla i requereix les eines adequades, fins i tot d’una organització i planificació específica perquè siga una forma de treball productiva. Fins i tot a vegades més que la forma presencial.

Aquest curs pretén mostrar les claus per a realitzar una bona organització del teletreball, així com realitzar un repàs per algunes eines que poden ser útils per al seu correcte desenvolupament.

Metodologia

S’impartirà a través de Zoom i es podrà accedir a través d’un enllaç que rebran tots els membres del COBDCV en el seu correu.

Programa

  • Programació d’objectius.
  • Comunicació.
  • Planificació.
  • Motivació a l’equip.
  • Control del temps.
  • Organització del temps.

En cada capítol es veuran les eines que estiguen associades.

Si vols fer aquesta formació i no has rebut el correu, contacta amb nosaltres.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?