IV Trobada Anual COBDCV a Cocentaina

Trobada Anual Requena

El Col·legi està organitzant la 4ª Trobada Anual COBDCV per dissabte 16 de setembre a Cocentaina, Alacant.

On es farà?

Aquesta vegada serà la quarta i, després de les trobades a Calp, Vilafamés i Requena, en aquesta ocasió ens ajuntarem a Cocentaina.

Aprofitarem per conèixer-nos cara a cara, compartir inquietuds, projectes, reptes i per estrènyer llaços professionals.

Tindrem dos autobusos gratuïts que recorreran les tres capitals de la Comunitat Valenciana i realitzaran diferents parades.

El primer autobús sortirà des de Castelló (amb parades per definir), el segon anirà d’Alacant a Cocentaina (amb parades per definir). Els horaris de recollida des de cada parada es confirmaran pròximament.

Si vols participar, aquest serà l’itinerari: (emplena el formulari d’inscripció fent clic aquí) FORMULARI DE INSCRIPCIÓ

Volem aprofitar aquesta trobada per fer una petita xerrada sobre la modificació de la Llei 4/2011, de 23 de març, de la Generalitat, de Biblioteques de la Comunitat Valenciana.

El preu del dinar per persona serà de 25€ i 15 € xiquets (enviarem nº de compte enviant el formulari)

Activitat a Cocentaina

  • 9:00 hores. Eixida de Buses
  • 10:30 hores. Arribada a Cocentaina. Recepció con la presencia de la regidora de Cultura de Cocentaina Marcela Richart i Xerrada a la Biblioteca de Cocentaina, sobre la modificació de la Llei 4/2011, de 23 de març, de la Generalitat, de Biblioteques de la Comunitat Valenciana.
  • 11 hores. Visita guiada al Palau Comtal  (a càrrec de Elisa Domènech, Tècnic de Patrimoni de Cocentaina) i a la seu del Centre d’Estudis Contestans amb la col·laboració del president del centre, Pere Ferrer.
  • 18.30 hores. Volta, els autobusos tornaran a les seves destinacions, realitzant les mateixes parades realitzades a l’anada.

 

Per això et convidem a reservar en la teva agenda el dissabte 16 de setembre, ja que el Col·legi et convida a celebrar la “IV Trobada Anual COBDCV”

Si estàs col·legiat, apunta’t a l’activitat emplenant el formulari que el Col·legi t’ha enviat. I recorda, pots venir acompanyat amb persones no col·legiades! Tens fins al 13 de setembre per apuntar-te.

Aprofita l’oportunitat de conèixer i compartir un dia amb companys i companyes de professió.

Us esperem!

 

Pots consultar totes les imatges de l’esdeveniment en el Flickr del COBDCV

 

COL·LABOREN:

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?