I Trobada Anual COBDCV a Calp

Foto de presentación del código deontológico en Calpe (2014)

El Col·legi està organitzant la I Trobada Anual del COBDCV per al pròxim a Calp, Alacant. Volem celebrar el 8º aniversari de la creació del Col·legi i alhora presentar el codi deontològic elaborat i creat per FESABID, en el qual un grup de treball del Col·legi va participar.

Tindrem dos autobusos gratuïts que recorreran les tres capitals de la Comunitat Valenciana i realitzaran diferents parades. El primer autobús eixirà des de Castelló (amb parades a Sagunt, València, Gandia i Denia), el segon anirà d’Alacant a Calp (amb parada a La Vila Joiosa). Els horaris de recollida des de cada parada es confirmaran pròximament.

Si estàs col·legiat, apunta’t a l’activitat emplenant el formulari que el Col·legi t’ha enviat. I recorda, pots venir acompanyat amb persones no col·legiades! Tens fins al 20 de juny per a apuntar-te.

Activitats a Calp

  • Arribada a Calp: al voltant de les 11.15 h., presentació del codi deontològic, en la Casa de la Cultura de Calp amb una durada aproximada de 45 minuts.
  • A continuació es farà una visita guiada a els Banys de la Reina (jaciment romà situat en la costa) amb la col·laboració de l’arqueòloga de Calp.
  • Dinar: finalment a les 15 hores, en un ambient distès i relaxat menjarem en el restaurant Baydal. (Menú “Arròs del Senyoret”) El preu final del menú serà de 17€, ja que el Col·legi assumirà una part.
  • Tornada: Al voltant de les 18.30 hores els autobusos tornaran a les seues destinacions, realitzant les mateixes parades realitzades a l’anada.

Aprofita l’oportunitat de conèixer el codi deontològic i compartir un dia amb companys i companyes de professió.

Us esperem!

Fotos de la trobada

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?