Creació del Mapa de Biblioteques Escolars de la Comunitat Valenciana

Comunicacions (20)

Un dels objectius del Grup de Treball de Biblioteques Escolars (GTBE) és construir un mapa de biblioteques escolars de la Comunitat Valenciana per a saber el nivell de desenvolupament del servei bibliotecari als centres educatius valencians públics, privats i concertats. Per aquesta raó, han elaborat aquest formulari per a enviar als col·legis i instituts valencians. El formulari es pot omplir en dos minuts.

Per a poder tindre la màxima informació possible, des del GTBE demanen la col·laboració de totes i tots els membres del COBDCV amb l’objectiu de fer arribar el formulari al màxim nombre de centres docents a través dels vostres contactes personals. El formulari ha de ser contestat per la persona responsable de la biblioteca.

 Amb els resultats del formulari es crearà el Mapa de Biblioteques Escolars de la Comunitat Valenciana, que estarà disponible al portal web del GTBE. Aquesta web serà presentada enguany i es convertirà en un recurs en obert per a tots els professionals interessats en el món de les biblioteques escolars i el mapa de les biblioteques escolars serà un dels continguts clau, un recurs dinàmic en constant revisió i actualització.

Ajuda’ns a crear el Mapa de Biblioteques Escolars de la Comunitat Valenciana fent difusió del formulari.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?