Xarrada i taller sobre serveis específics a la biblioteca per a usuaris joves amb discapacitat

ReneeGrassi

Renee Grassi, experta en serveis a joves de la Biblioteca Pública del Comtat de Dakota, Minnesota, EUA, ofereix a València una xarrada i un taller pràctic.

Si t’interessen els serveis a joves amb discapacitat des de la biblioteca, no t’ho pots perdre!

DIa: 22 de novembre de 2018

Horari: de 17h. a 19h.

LLoc: Las Naves – Sala Factoría https://www.lasnaves.com

S’oferirà als assistents traducció simultània de la Jornada.

Xarrada: Com facilitar l’accés a persones amb discapacitat a les nostres biblioteques

Breu presentació amb PowerPoint seguida de preguntes

(45 minuts + 15 de preguntes)

Taller pràctic: Com organitzar sessions de “contacontes sensorial” a la biblioteca.

Descripció: El taller compta amb una introducció sobre programes de contacontes sensorials per a joves amb discapacitat i les seues famílies, a més d’explicar els objectius i resultats d’aquests programes. Després, els participants en el taller podran aprendre a desenvolupar els seus propis programes de contacontes sensorial dissenyats per a diferents habilitats i estils de comunicació, en funció del públic al que vagen dirigits. En el taller s’exploraran diverses estratègies perquè les sessions de contacontes siguen més acollidores per a joves de diferents habilitats i com adaptar els programes ja existents per a ser més inclusius i arribar a una audiència més àmplia i diversa.

Introducció amb Power Point i després taller en grups

(Temps total 1,5 hores)

Renee Grassi

Directora de Serveis per a Joves del sistema de biblioteques del Comtat de Dakota

Renee Grassi ha sigut guardonada com a bibliotecària i líder nacional reconeguda en matèria de serveis bibliotecaris per a xiquets amb discapacitats. Va ser nomenada “Mover and Shaker” (Impulsora i Promotora) per la revista Library Journal en 2012. Renee ha sigut membre del Comitè de Serveis Bibliotecaris per a Xiquets de poblacions especials i els seus cuidadors i una Consellera fundadora del Targeting Autism Forum (Fòrum de focalització sobre l’autisme) de l’Estat d’Illinois. També va ser un dels membres fundadors de SNAILS, un grup de contactes en xarxa dedicat a fer que les biblioteques siguen més accessibles per als xiquets i adolescents amb discapacitats. S’autodefineix com a defensora de la justícia social i es dedica a fer que les biblioteques siguen accessibles a tothom. En l’actualitat és Directora de Serveis per a Joves del sistema de biblioteques del Comtat de Dakota de l’Estat de Minnesota.

 Accedeix al Formulari d’Inscripció

Col·laboren:

 

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?