Themis Abogados y Administradores Concursales S.L: renovació del servei d’assessoria jurídica del COBDCV

Logo Themis

L’assessoria jurídica del COBDCV comença una nova etapa amb Themis Abogados y Administradores Concursales S.L, un despatx multidisciplinari i amb experiència en diferents camps jurídics.

Amb aquest canvi es pretén millorar el servei tant per als assumptes interns com per a les qüestions que vulguen plantejar els membres col·legiats.

L’advocada de Themis encarregada d’atendre els membres del COBDCV és Rocío López, vos la presentem:

Rocío López Álvarez, és sòcia fundadora del despatx d’advocats Themis Abogados y Administradores Concursales, ubicat al carrer Padre Tomás de Montañana, nº 38-1º-1, de València (Ciutat de les Ciències-Hotel Barceló).

Es llicenciada en dret per la Universitat de València, amb formació en Auditoria Laboral, Administració Concursal, especialista en Dret Administratiu i Laboral.

Gran part de la seua experiència laboral es desenvolupa al servei de la Generalitat Valenciana, com a  Tècnic Jurídic, amb una llarga trajectòria en l’exercici de l’advocacia, en l’àmbit del Dret  Administratiu i Laboral.

Col·legiada ICAV núm. 15813

Contacte:

Telèfon: 640 630 307

Correu electrónic: rociolopez@icav.es

www.themisabogadosvalencia.es

Recordeu que aquest servei d’assessoria jurídica en primera consulta és gratuït per als col·legiats i col·legiades. En cas que el membre col·legiat estiga interessat en realitzar actuacions individuals, tant en via administrativa, com en via judicial, aquestes seran pressupostades d’acord amb els termes econòmics establerts pel l’I·lustre Col·legi Oficial d’Advocats de València, amb un descompte del 10% per ser membre del COBDCV.

No dubtes en contactar amb l’assessoria jurídica per a resoldre qualsevol dubte.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?