fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Assessoria jurídica

El Col·legi compta amb el suport d’una assessoria jurídica, tant per als assumptes interns com per a les qüestions que vullguen plantejar els membres col·legiats.

Ofereix el servei d’atenció telemàtica al col·legiats del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. Té com a objectiu orientar i ajudar, directa o indirectament, a tots els seus membres en les qüestions legals que es plantegen tant respecte de l’exercici de la professió com de la resta de qüestions o problemátiques jurídiques privades o personals dels Col·legiats (civils, mercantils, administratives, penals o fiscals).

L’assessoria del Col·legi proporcionarà el suport i la informació necessària per resoldre totes aquestes qüestions.

Aquest servei d’assessoria jurídica és gratuït per als col·legiats. En cas que al col·legiat li interessara que s’assumira la tramitació de l’assumpte per aquesta professional, prèviament se li realitzarà un pressupost per a l’acceptació per part del col·legiat.

No dubtes en contactar amb l’assessoria jurídica per a resoldre qualsevol dubte.

Com puc realitzar consultes al servei d’assessoria jurídica?

Per a realitzar les consultes pots contactar mitjançant alguna de les següents formes, indicant el teu nombre de col·legiat/da:

Themis Abogados y Administradores Concursales S.L

 

Rocío López, és sòcia fundadora del Despatx d’Advocats Themis Advocats i Administradors Concursals, situat en la C/ Pare Tomàs de Montañana, núm. 38-1r-1, de València (Ciutat de les Ciències-Hotel Barceló).

És Llicenciada en dret per la Universitat de València, amb formació en Auditoria Laboral, Administració Concursal, especialista en Dret Administratiu i Laboral.

Gran part de la seua experiència laboral es desenvolupa al servei de la Generalitat Valenciana, com a Tècnic Jurídic, amb una llarga trajectòria en l’exercici de l’advocacia, en l’àmbit del Dret Administratiu i Laboral.