II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola

II simposi sobre lectura

Alicia Sellés, presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana va participar dijous passat 14 de gener en el “II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola” organitzat per FULL (Fundació del Llibre i la Lectura) amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Alicia Sellés va intervenir en la taula redona “Biblioteca i Escola. Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura: Línies d’acció” moderada per Josep Maria Baldaquí. També van participar en aquesta taula Dídac Margaix i Encarna Conca.

La intervenció de la presidenta va versar sobre “Després de fer un mapa de les necessitats de les biblioteques valencianes, què 10 accions proposen per al PVFLL?”. La presentació va començar amb una xicoteta presentació sobre el COBDCV. A continuació es van repassar lectures professionals de biblioteques bàsiques per a un pla de foment de la lectura. Finalment es van repassar les 10 paraules clau per a un pla de foment de la lectura.

Consulta les diapositives de la presentació.

També es poden veure les intervencions de la resta de ponents en el portal de “II Simposi sobre la lectura, el llibre, les biblioteques i l’escola”.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?