El COBDCV vos anima a participar en l’Agenda d’Expertes

Comunicacions (13)

El COBDCV dóna suport a la Unió de Periodistes Valencians i vos anima a participar en l‘Agenda d’Expertes. Volem que les dones professionals valencianes de la gestió de la informació estiguen presents i siguen ben visibles. No oblideu incloure que formeu part del COBDCV perquè sabeu que juntes serem més fortes.

Què és l’Agenda d’Expertes?

El món del qual s’informa és fonamentalment masculí. A l’Estat espanyol, les dones només representen el 28% de les persones que apareixen a les notícies i el 9% de les veus expertes dels mitjans de comunicació, segons l’informe Monitoreo Global de Medios 2015. Això significa que són les i els mateixos periodistes qui ens invisibilitzen quan han de donar sentit i context a les notícies, amb el biaix informatiu que això comporta.

L’Agenda d’Expertes és una eina de visibilització de les dones. El cercador posa a l’abast dels i les professionals de la comunicació una base de dades on hi ha el contacte d’expertes valencianes en un ampli ventall de disciplines acadèmiques i camps professionals, perquè puguen comptar amb el nostre comentari expert en els diferents espais informatius, de manera que les dones participem en l’explicació i comprensió dels processos socials als quals es refereixen els mitjans de comunicació.

Iniciativa de la Unió de Periodistes Valencians, en el projecte participen les universitats públiques valencianes i nombrosos col·lectius professionals i socials del territori, donant-lo a conèixer i demanant i estimulant la participació de les professores, investigadores i professionals dels seus àmbits i sectors.

Pots donar d’alta el teu perfil i compartir el projecte amb altres expertes.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?