Vens amb el COBDCV a les Jornades Espanyoles d’Informació i Documentació? #JEID23

IMG_20190313_085910_BURST001_COVER-scaled-ps56ij71792co4dnh3aty8tf5powv9csnmx5zgh6yu


Des del cobdcv anem a organitzar un grup per anar junts a les JEID23, que es celebren l'1 i el 2 de juny a Granda.

 

Les Jornades Espanyoles d’Informació i Documentació (JEID) ofereixen una visió actual i de futur del sector de la Informació i Documentació, alhora que faciliten la reflexió, l’aprenentatge i l’acció en l’àmbit de les Biblioteques, Arxius, Museus i altres Unitats d’Informació.

Des de FESABID, organitzen amb una periodicitat de dos anys aquestes Jornades. Les JEID23 porten per lema El poder a les teues mans: biblioteques, arxius, museus, apel·lant al poder d’aquestes institucions culturals que garanteixen l’accés democràtic a la informació, l’oci i la cultura. Al poder dels qui exerceixen la professió en biblioteques, arxius i museus, oferint un servei tan essencial per a la població. Tenint en compte el poder de la tecnologia i de la intel·ligència artificial, que està revolucionant la gestió de la informació, la manera d’utilitzar-la i, fins i tot, el consum de la informació.

Consulta ací el programa de les #JEID23

 

 

Des del COBDCV volem organitzar un grup per a anar plegats a les JEID23, que se celebraren l’1 i 2 de juny a Granada. Si eres membre del COBDCV i t’interessa assistir a les Jornades com a grup, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

Per als inscrits mitjançant el grup del COBDCV, s’aplicarà una quota súper reduïda de 80€ (viatge no inclòs)

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?