Jaleo d’Hivern

jaleo

El COBDCV dins les activitats organitzades al marc del Conveni amb la Generalitat Valenciana, col·labora amb Jaleo d’Hivern.

 

Jaleo d’Hivern vol convertir-se en un referent de pensament i reflexió entorn la lectura, la cultura, l’art i la infància. Exemples vius necessaris per a reactivar el pensament crític i crear una plataforma d’aprenentatge actiu, amb propostes pràctiques que puguen ser fetes als llocs que corresponguen: aules, biblioteques, llars, etc. Des d’aquesta posició, plantegem JALEO D’HIVERN, com un espai de formació contínua i d’intercanvi entre professionals de la Comunitat Valenciana.

 

 

Es presentarán seminaris oberts a totes les persones interessades que desitgen acudir-hi. Però, a més, tots els i les professionals de la docència i les biblioteques de la Comunitat Valenciana que acudisquen a les quatre sessions podran obtenir la certificació pertinent per al seu colectiu.

En JALEO D’HIVERN prestarem especial atenció al caràcter inclusiu de la lectura, l’art i la creativitat, també la seua capacitat com a eina de transformació social i a les noves pràctiques o perspectives innovadores en tot allò relacionat amb la lectura

Informació dels seminaris (més detalls açí)

  • 4 d’octubre: “Creativitat, poesia i llibres”. Ramón Besora.
  • 13 de desembre: “Parla la paraula”. Mar Benegas.
  • 21 de febrer: : “Biblio(r)evolució: nous usos de la biblioteca escolar”. Anna Juan.
  • 11 d’abril: “L’educació visual de l’infància i els nous formats de llibres”. Juanjo Oller.

Lloc: Las Naves 

Carrer de Joan Verdeguer, 16,
46024 València

Més informació i programa dels seminaris

Inscripcions per a bibliotecaris membres de la Xarxa Pública de Lectura i membres del COBDCV

 

Organitza

Col·labora

Logo del COBDV

 

 

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?