Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars

BE-verd

Què és l’itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars?

L’Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars és una proposta formativa oferida pel GTBE per a dotar als interessats d’una formació bàsica en biblioteques escolars que els permeta aprendre les directrius essencials per a posar en marxa o gestionar la biblioteca escolar d’un centre educatiu.

Aquesta oferta formativa està dirigida tant a professionals de les biblioteques com als docents, i respon a la ferma aposta del COBDCV per la professionalització de les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià..

Des del Grup de Treball de biblioteques escolars i tal com ja anunciarem en la 1a Jornada valenciana de bibliotecaris/àries escolars: Construint un objectiu comú s’està treballant en el contingut i proposta formativa dels cursos que configuren aquest paquet formatiu que consta de 2 nivells:

  • El primer nivell de formació començarà en octubre de 2021. Pots consultar els cursos que anem preparant amb la etiqueta Itinerari Formatiu BE – N1
  • El segon nivell començarà a gener de 2022.  Pots consultar els cursos que anem preparant amb la etiqueta  Itinerari Formatiu BE – N2

Amb aquest itinerari formatiu volem…que els professionals al capdavant de les biblioteques escolars coneguen les claus de la seua gestió, puguen defensar la seua importància dins del centre educatiu i demostren la conveniència de comptar amb professionals, perquè el projecte de biblioteca escolar en el centre siga un èxit.

Si eres membre del COBDCV, et vols especialitzar en biblioteques escolars i tindre l’oportunitat d’optar a les ofertes laborals que ens arriben relacionades amb elles, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem.

Si eres docent responsable de la biblioteca del teu centre o membre de l’equip directiu d’un centre i vols que t’ajudem… Pregunta’ns, perquè podem ajudar-te tant amb l’assessoria del curs, com amb la possibilitat d’aconseguir tindre un professional de biblioteques escolars en el teu centre.

 
 

Amb aquest itinerari formatiu volem…que els professionals al capdavant de les biblioteques escolars coneguen les claus de la seua gestió, puguen defensar la seua importància dins del centre educatiu i demostren la conveniència de comptar amb professionals, perquè el projecte de biblioteca escolar en el centre siga un èxit. Si eres membre del COBDCV, et vols especialitzar en biblioteques escolars i tindre l’oportunitat d’optar a les ofertes laborals que ens arriben relacionades amb elles, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem. Si eres docent responsable de la biblioteca del teu centre o membre de l’equip directiu d’un centre i vols que t’ajudem… Pregunta’ns, perquè podem ajudar-te tant amb l’assessoria del curs, com amb la possibilitat d’aconseguir tindre un professional de biblioteques escolars en el teu centre.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?