Alicia Sellés Carot nova vocal del Real Patronat de la Biblioteca Nacional d’Espanya

Alicia Junta

La junta de Govern del COBDCV vol mostrar la seua satisfacció i transmetre l’enhorabona a Alícia Sellés Carot pel seu nomenament com a nova vocal del Real Patronat de la Biblioteca Nacional d’Espanya.

Alicia Sellés Carot va ser presidenta del COBDCV des de 2013 fins a 2018, abans va ser la nostra vocal de formació (2010-2012). Actualment és la presidenta de Fesabid.

El Ple del Real Patronat està integrat per un mínim de dèsset vocals i un màxim de trenta, onze dels quals tindran el caràcter de nats conforme a l’Estatut de la Biblioteca Nacional d’Espanya. La resta dels vocals tindran el caràcter de designats i seran nomenats i separats per la persona titular del Ministeri Cultura i Esport entre persones de reconegut prestigi o competència en l’àmbit de la cultura, la investigació científica i l’economia o que s’hagen distingit per la seua col·laboració o suport a la Biblioteca Nacional d’Espanya.

Els vocals designats exerciran el seu mandat durant un període de tres anys, que podrà ser renovat, fins a dues vegades, per períodes d’igual duració.

Junt amb Alícia Sellés Carot, s’han nomenat altres vocals com Carmen Chaparro Martínez, Ibán García del Blanco, José María Lassalle Ruiz, Elvira Lindo Garrido, Gregorio Marañón y Bertrán de Lis, Sandra Ollo Razquin i Alejandro Sánchez Pizarro (Alejandro Sanz).

Més informació.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?