X trobada Conta’ns la Teua: Cesar Castro

Trobades conta'ns2015

En la X trobada de Conta’ns la Teua presentarem al primer convidat internacional. Com ja és habitual es durà a terme en el Cafè Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València), el dijous 21 de MAIG de 2015 a les 20:00 h. (aquesta trobada s’avança una setmana per a evitar la seua coincidència amb el Congrés FESABID)

L’entrada és lliure.

Que és Conta’ns la teua?

En la desena edició de les trobades Conta’ns la Teua, Cesar Castro ens explicarà la seua àmplia experiència dins del món de la biblioteconomia.

Natural de la província andina de Chupaca, regió Junín, Perú. És Professor, en l’Institut Pedagògic Teodoro Peñaloza de Chupa; Bibliotecólogo, per la Universitat Nacional Major de Sant Marcos i Doctor en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, Espanya. Es va iniciar com a ajudant de la Biblioteca Municipal Jorge Basadre, de Chupaca (1969-1972); posteriorment, Mestre-Bibliotecari en la Biblioteca Central de Ayacucho (1973-1975) i, finalment en la Biblioteca Nacional del Perú (1973-2001), va ocupar diferents càrrecs: Auxiliar de Biblioteca, Bibliotecari, Director de Biblioteques Escolars, Coordinador General del Sistema Nacional de Biblioteques, Director Tècnic i Subdirector.

En l’àmbit privat, va col·laborar amb l’empresa espanyola Baratz, Serveis de Teledocumentación, dirigint projectes d’implantació del sistema Absys a Sud-amèrica (2002-2010)

Va ser membre del Comitè Permanent per a Amèrica Llatina de la Federació Internacional d’Associacions de Bibliotecaris i Biblioteques, IFLA/LAC; degà del Col·legi de Bibliotecólogos del Perú entre 2013-2014.

Autor de diversos treballs sobre Biblioteques Escolars, Públiques, Promoció de la Lectura i Biblioteques Indígenes.

Recentment, incorporat en el Seminari Informació i Comunitats Indígenes, Institut de Recerques Bibliotecológicas i de la Informació, IIBI, Universitat Autònoma de Mèxic, UNAM.

Accedeix a la informació de totes les experiències conta’ns la teua celebrades.

Plànol

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística).

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?