La presentació de la campanya “Biblioteques Inquietes” en els mitjans de comunicació

Inquie

Dimecres passat 3 d’abril es va presentar a la Biblioteca Pública de l’Estat de València “Pilar Faus” la canpanya “Biblioteques Inquietes” generada per la comissió “Biblioteca com a agent social” del Col.legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. Una iniciativa que, a través d’un manifest, pretén conscienciar del canvi que s’ha produït a les biblioteques en els últims temps. La campanya convida a la ciutadania, a la classe política, a les institucions i als propis bibliotecaris i bibliotecàries a adherir-se a aquest manifest mitjançant la seua signatura.

Diferents mitjans de comunicació van acudir a cobrir la presentació de la campanya i han elaborat informacions sobre aquesta.

Pel que fa a premsa escrita, Levante EMV titulava que “Les biblioteques exigeixen més pressupost per a no ser “contenidors de llibres“;  el Diari la Veu  se centrava en que “les biblioteques demanen més pressupost i personal per a trencar amb el model monacal del passat” y Valencia Plaza posava l’accent en la reivindicació de les biblioteques valencianes: “no són un rebost, són una inversió”.

També El Mundo, Las Provincias, 20 minutos i La Vanguardia es van fer ressò en les seues publicacions de la presentació de la campanya.

Les dues televisions públiques van acudir a cobrir l’acte.

Finalment, la presidenta del COBDCV Amparo Pons, després de la presentació de la campanya, va acudir als estudis de Radio Valencia SER per a ser entrevistada en el programa “Hoy por Hoy: Locos por Valencia”.

Pots llegir aquestes notícies i altres relatives al Col·legi en la secció de la nostra web “El COBDCV en els mitjans”.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?