El COBDCV compareix en la Comissió Jurídica del Consell Valencia de Cultura

cvc-2

Ahir dilluns 14 de novembre va ser un dia senyalat ja que el COBDCV va estar convocat per a comparèixer a la reunió de la Comissió Jurídica del Consell Valencia de Cultura per a recollir les nostres aportacions sobre la situació bibliotecària valenciana.

Estes aportacions, comunicades per la nostra presidenta, Alicia Sellés, junt a les de Na Mª Jesús Carrillo. Cap de Servei del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, que també comparegué, serviran per a l’elaboració d’un informe sobre la “Situació i futur de les biblioteques públiques valencianes” per part del Consell Valencia de Cultura (CVC).

 

 

L’informe forma part de les accions encetades pel CVC sobre biblioteques i lectura el dia 24 d’octubre, Dia Mundial de les Biblioteques amb l’homenatge a Pilar Faus, i que està previst que continuen amb una trobada per al mes d’abril on es valorarà la funció de lectura i d’animació cultural de les biblioteques.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?