Disseny d’aparadors culturals

XarxesAparadors

Taller 4 hores.

  • Data: 4 d’octubre
  • Horari: de 9:30 a 13:30h.
  • Lloc: Plataforma

Aquest taller està organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i emmarcat dins de les activitats preparades dins del Conveni signat amb la Generalitat Valenciana.

Professora: Meritxell Trullàs @mtrullas

Meritxell Trullàs

Llicenciada en Història i Documentació per la UAB. Actualment coordina la programació i la cooperació bibliotecària de la xarxa de biblioteques públiques de Granollers. Ha estat professora dels estudis de Periodisme, Dret i Ciència Política de la Universitat Abat Oliba- CEU, i també ha estat professora a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, imparteix la sessió Aparadors culturals: com mostrar els llibres? en el postgrau de Prescripció Lectora de la Universitat de Barcelona. Està interessada ens aspectes relacionats amb la dinamització i la comunicació de les biblioteques públiques i la gestió cultural.

Públic al que va dirigit

Gestors de la informació, bibliotecaris i arxivers.

Les places són limitades.

Es lliurarà certificat d’assistència de 4 hores.

 

Presentació

El taller de Disseny d’aparadors culturals presenta les tècniques i les eines necessàries per idear i realitzar projectes globals d’aparadorisme i disseny visual.

Objectius

Aconseguir que els alumnes assoleixen una visió general bàsica tractant aquells elements generals que intervenen en el sector de l’aparadorisme. Des dels factors que determinen els processos de comunicació visual fins les estratègies del treball decoratiu.

Metodologia

Exposició teòrica-pràctica dels diferents punts, centrada en exemples de casos reals.

Programa

  • L’aparador com a part del màrqueting de l’organització
  • Criteris visuals per crear aparadors efectius
  • Creativitat: la cerca d’idees
  • Estratègies aplicades a través de línies, colors i il·luminació
  • Conceptes i estratègies de col·locació del producte
  • Materials i diàleg amb l’espai

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

* Si eres estudiant UPV/UV/UA, membre d’alguna associació adherida, PAS/PDI de la UPV o personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, has d’enviar el justificant a administracio@cobdcv.es (estudiants enviar justificant de la matrícula actualitzada; membres d’associacions adherides enviar justificant quota anual).

Col·labora

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?