Webinar gratuït: “Taxació de llibres amb metodologia pericial”

taller

Del 25 al 28 del mes vinent d’abril el Col·legi organitza el curs “Taxació de llibres amb metodologia pericial”, impartit per Felipe Martínez, perit judicial expert en taxació de llibres i taxació documental.

Sabies que taxació documental és molt més que taxació de llibres? Saps per a què et servirà a tu?, Per contestar a aquestes qüestions o resoldre qualsevol altre dubte que sorgisca, el Col·legi i el professor, Felipe Martínez, han organitzat dos webinar per al proper 7 de març. El primer tindrà lloc a les 11 del matí i el segon a les 18 hores.

Aquest webinar té com a objectiu introduir el curs organitzat pel COBDCV. A més, Felipe Martínez explicarà què és la taxació de llibres, quin tipus de documents es poden taxar, i amb quina finalitat. El Col·legi pretén iniciar així una formació per a qui vulga explorar la perícia judicial com a eixida laboral.

Per tant, si ja t’has inscrit al curs és una ocasió perfecta per a conèixer al professor i els conceptes i temes que es treballaran durant el curs i si encara estàs pensant a matricular-te, és l’ocasió perfecta per a acabar de convèncer-te.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?