Visita a l’Arxiu del Regne de Valéncia

Foto del Archivo del Reino de Valencia By Dorieo (Own work) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Aquest mes de maig el col·legi inicia un programa de visites a biblioteques, arxius i centres de documentació organitzats pel COBDCV, ens complau anunciar-te que aquest a 11:30 h, visitarem el Arxiu del Regne.

Ens han concedit 8 places per a col·legiats interessats a realitzar aquesta visita, aquestes places s’atorgaran per ordre de petició. Tots aquells que desitgeu assistir haureu de posar-vos en contacte amb l’administració del Col·legi (administracio@cobdcv.es) per reservar plaça indicant el vostre nom complet.

La visita tindrà una durada de dues hores. Si hi ha suficient interès entre els col·legiats per realitzar aquesta visita, el col·legi es compromet a intentar repetir-la més endavant.

La història del ARV està íntimament lligada a la història de les institucions valencianes. Institucions que ho deixo anar del temps van recollir la documentació que generaven i que, en diferent mesura, conformarien els fons que en l’actualitat constitueixen una de les millors mostres del nostre Patrimoni documental i un punt de referència únic per a la investigació històrica de la nostra Comunitat. Esperem que gaudiu d’aquesta magnífica oportunitat.

Esperem comptar amb la vostra participació.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?