Viquiprojecte sobre Arxius Valencians

wiki arxius

Amical Wikimedia, amb la que el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana va signar un acord de col·laboració l’any 2019, ha fet una petició al COBDCV per a desenvolupar el Projecte d’Arxius Valencians a la Viquipèdia.

Aquest viquiprojecte té com a objectiu documentar els arxius valencians. Iniciat el maig de 2020 i inspirat per la creació de l’article sobre l’Arxiu Ismael Latorre Mendoza, es vol aconseguir el repte que tots tinguen la seua entrada abans del 9 de juny de 2020, declarat el Dia Internacional dels Arxius.

Per aquesta us animem a tots els col·legiats i col·legiades a crear i augmentar la informació en la Viquipèdia dels arxius valencians, fer-la més accessible i amb informació més rigorosa per al ciutadà.

El projecte compta amb el suport d’Amical Wikimedia i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. Està integrat en el programa marc de Suport a la Comunitat i també en el programa de GLAM i continguts.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?