VIII trobada Conta’ns la Teua: Gloria Moya

Gloria Moya

Arriba la vuitena edició de Conta’ns la Teua, en aquesta ocasió Gloria Moya explicarà la seua experiència el pròxim 26 de febrer.

Llicenciada en Documentació per la Universitat Politècnica de València i en Història de l’Art per la Universitat de València, a més va realitzar el Màster d’Innovació i Desenvolupament de Projectes de Negoci en la seua tercera edició.

Des de l’any 2005 ha col·laborat en diferents projectes relacionats amb l’assessorament tecnològic i formació a empreses d’economia social: Ecsocial.com, Red Emprendes y Focoop.

L’any 2012 va passar a formar part d’equip de Vigilància Estratègica de Florida Grup Educatiu Cooperatiu, desenvolupant tasques d’anàlisis, tractament i visualització d’informació per a la presa de decisions. En l’actualitat, compagina aquesta funció amb la Coordinació de l’Àrea d’Innovació de Florida, gestionant els processos i implantació del sistema d’innovació del grup.

A més, es troba realitzant la seua tesi doctoral sobre l’ús de dades obertes en els sistemes de Vigilància Estratègica i imparteix classes en el Màster d’Innovació i Desenvolupament de Projectes de Negoci de Florida Universitària.

La VIII trobada de Conta’ns la Teua tindrà lloc al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Accedeix a la informació de totes les experiències conta’ns la teua celebrades.

Plànol

Col·labora::

Logo de FESABID

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística).

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?