VII trobada Conta’ns la Teua: María José Badenas

MJBadenas

Amb el nou any torna Conta’ns la Teua, iniciativa del Grup de Treball Borsa d’Ocupació, amb la seua setena edició. María José Badenas ens explicarà la seua experiència professional com a arxivera.

MJBadenas

Llicenciada en Història i Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València. En 2005 va realitzar una estada d’estudis a l’École des Chartes (París).

En 2007 va ingressar en el Cos Facultatiu d’Arxivers, Bibliotecaris i Arqueòlegs, secció Arxius, de l’Administració General de l’Estat. Va fer pràctiques en la Sotsdirecció General d’Arxius Estatals i la seu destinació definitiva va ser l’Arxiu General de l’Administració fins a 2011. En l’actualitat exerceix les seues funcions en l’Arxiu del “Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí” (València).

També ha col·laborat amb la Fundació Transició Espanyola en la creació, classificació i descripció de l’Arxiu de la Transició Espanyola. (2008-2012).

L’arxivística és una disciplina clau per al coneixement del passat, per a la gestió del present i amb un important paper de futur.

La VII trobada de Conta’ns la Teua serà al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Fotos de la trobada

[fsg_gallery id=”44″]

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística).

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?