VI trobada Conta’ns la Teua: Albert Valero

Albert Valero

Arriba l’última edició de l’any 2014 del Conta’ns la Teua. En aquesta ocasió serà Albert Valero el professional convidat a explicar-nos les seues experiències laborals, com a Responsable Social Media Màrqueting i Continguts.

Diplomat en Biblioteconomia i Documentació. “Quasi” Llicenciat en Documentació. Al llarg de la seua vida professional ha passat per tot tipus d’unitats documentals: Biblioteca (Alfafar, Vrije Universiteit Amsterdam, Escola Oficial d’Idiomes de València), Centre de Documentació (CEDIPORT) i Arxiu (SERVEF).

Des de 2011 dedicat al món d’internet, fa disseny web i arquitectura de continguts a 31416k i s’ha especialitzat com a Social Media Manager en temàtica esportiva, treballa per a clients com 226ERS (Marca de nutrició per a esportistes de fons) i Bicilink.com (Tenda online especialitzada en ciclisme) on s’encarrega de la presència de les marques a xarxes socials, marketing de continguts, concursos, e-mail marketing, SEO i blogging. A més és formador i speaker a events relacionats amb internet i el Social Media.

La VI trobada de Conta’ns la Teua se celebrarà al Café Bombón (C/ Poeta Durán y Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Fotos de la trobada

Col·labora:

Logo de FESABID

FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística).

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?