VI Mostra professional de CONTesCOLTES

Foto del escenario y asistentes al VI CONTesCOLTES

Com en anys anteriors, el Col·legi col·labora de nou amb la Mostra Professional de Contacontes CONTesCOLTES. La VI edició de la Mostra es durà a terme el al Monestir de Santa Maria de la Valldigna (Simat de la Valldigna, València).

En aquesta VI edició s’han plantejat una sèrie de canvis enfocats cap a dos sectors de públic diferents i amb interessos diferents, cercant el millor acomodament d’horaris, públics i objectius. La jornada es dividirà en dues sessions amb una programació semblant:

  • Sessió de matí: ddedicada a professionals relacionats amb el món de la lectura: bibliotecaris, gestors culturals, contacontes, docents, fundacions culturals, etc.
  • Sessió de la vesprada: enfocada a estudiants de Biblioteconomia, tècnics en animació sociocultural i tècnics en educació infantil.

La mostra tracta d’ajuntar als qui conten i als qui escolten, els contacontes i els espectadors, representats ací per bibliotecaris, gestors culturals i programadors o futurs professionals.

Aquesta activitat és gratuïta per a tots els membres col·legiats. Per a la inscripció a la mostra s’ha d’omplir el full d’inscripció que esta a la web del Contescoltes o a la web del SARC, anotant el número de col·legiat i enviar-la al correu rafelcultura@gmail.com.

Catàleg CONTesCOLTES 2013

Fotos de la VI Mostra


Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?