fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Trobades d’Escoles en Valencià al Camp de Túria

Crònica per María Concepción Jarabu.

Trobada d’Escoles en Valencià al Camp de Túria ().
Autora de la crònica: María Concepción Jarabu.

Gàtova, prop del cel, diumenge 16 de maig de bon matí ja comença la desfilada de pares, mares, mestres, xiquets i xiquetes i professionals per muntar les paradetes.

Literalment invadim el poble; ens repartim pel Carrer Major, Iranzo, Plaça País Valencià, Plaça l’Esglessia i Plaça “El Hoyo”.

Enguany hi ha de tot: imants, tatuatges de henna, collars, polseres, clauers, ambientadors, instruments musicals, calidoscopis, rellotges de sol, flors, punts de lectura, fermalls, caretes, maraques, portafotos, carteres, rastes de fil, jocs populars i…..LLIBRES, molts llibres en valencià.

Junt amb les editorials i associacions culturals estavem el Col.egi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, donant a coneixer les nostres Biblioteques i la nostra professió amb el material de promoció que tingué molt bona acollida.

És una cita important i crec que com a Bibliotecaris d’un espai rural no debem faltar ja que molta gent dels nostres pobles s’alegrava de voren’s allí.

Fotos Trobades 2010