fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Trobades d’Escoles en Valencià 2010

25 anys de Trobades d’Escoles en Valencià: “Tu tens la clau”

25 anys de Trobades d’Escoles en Valencià: “Tu tens la clau”

Un any més l’ESCOLA VALENCIANA-FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS PER LA LLENGUA celebra les “ TROBADES DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ “ amb aplecs lúdics i reivindicatius per totes les comarques valencianes. Aquesta és la 25ª edició de les Festes per la Llengua, enguany sota el títol “25 anys de Trobades”. Com a lema tenim “Tu tens la clau”. Com que el valencià , la biblioteca i llibre som peses importants de eixa clau hi hem d’estar.

Com en la “Trobada lectora 2009” participa el “FORUM DEL LLIBRE”, constituït el 23 d’abril de 2008 per: l’Associació de Bibliotecaris Valencians (ABV), el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), l’Associació de distribuïdors de Llibres de València (ADILEVA), l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l’ASSOCIACIÓ Professional d’Il·lustradors de València (APIV), el Gremi de Llibrers de València.

Fotos Trobades 2010