fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Tresors ocults a la Biblioteca Escolar

Taller en línia març 2022

Taller 4 hores gratuït.

  • Data: 24 de març 2022
  • Horari: de 9:30 a 13:30h.
  • Lloc: Plataforma

Aquest taller està organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i emmarcat dins de les activitats preparades dins del Conveni signat amb la Generalitat Valenciana.

Professora: Cristina Ventura Agut

 

Llicenciada en Geografia i Història (UZ) i en Història de l’Art (UV). Màster en Biblioteques escolars i Animació lectora per la UAB/UB. Experiència de vint anys com a llibretera especialista en Literatura Infantil i Juvenil.
Ha realitzat diversos cursos i tallers per a la Universitat Jaume I, el CEFIRE, el MRP i Instituts de Secundària en relació amb la literatura infantil.
Ha publicat en les revistes CLIJ i Full de lectura.

Públic al que va dirigit

Membres del COBDCV, Xarxa Lectura Pública Valenciana, Bibliotecaris/as escolars, professors/as de primària, secundària i cicles formatius i alumnes/as interessats/as.

Les places són limitades. Es lliurarà certificat d’assistència de 4 hores.

Presentació

En aquest taller s’analitzaran i seleccionaran aquelles lectures més adequades per a formar part de la Biblioteca Escolar del centre. Desenvolupant les eines necessàries per a dotar de criteris mínims a les bibliotecàries i bibliotecaris escolars.

Objectius

  • Diferenciar les diverses tipologies de llibres infantils i juvenils.
  • Aplicar criteris per a determinar quin llibre és adequat per a cada edat.
  • Reconèixer els llibres informatius que millor s’adapten al currículum.

Metodologia

Taller teòric-pràctic.

Programa

1. Diferents tipologies dels llibres infantils i juvenils.
2. Quins llibres i per a quines edats.
3. Llibres literaris.
4. Llibres informatius.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

* Si eres estudiant UPV/UV/UA, membre d’alguna associació adherida, PAS/PDI de la UPV o personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, has d’enviar el justificant a administracio@cobdcv.es (estudiants enviar justificant de la matrícula actualitzada; membres d’associacions adherides enviar justificant quota del taller).

Col·labora