fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Torna ‘Conta’ns la teua’ amb sabor americà

La xarrada tindrà lloc dilluns que ve 4 de desembre de 2017 a les 16:00 h.

 

Torna l’activitat ‘Conta’ns la teua‘ en una ocasió especial on Salvador Vergara ens explicarà la seua experiència en la biblioteca de l’Institut Cervantes de Chicago.

 

La seua carrera professional com a bibliotecari-documentalista va començar en organitzacions com a Llevant EMV, la Facultat d’Enginyeria i Centre de Formació Específica de Ford Espanya, el Col·legi Oficial de Veterinaris o Conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana. Des de fa més de 15 anys la seua experiència laboral està molt vinculada a l’àmbit internacional, on ha exercit com a bibliotecari en institucions com a Universitat de Califòrnia en Berkeley, Nacions Unides i l’Institut Cervantes, en les seues seus de Nova York i Chicago. També ha exercit de professor visitant de la Universitat Politècncia de València.

 

 

La xarrada tindrà lloc dilluns que ve 4 de desembre de 2017 a les 16:00 h. en l’aula F 0.1 de la Facultat de Geografia i Història, Av. Blasco Ibáñez 28.

 

No et perdes aquesta oportunitat de conèixer la realitat de la professió bibliotecària en un país com EEUU.

 

T’esperem!

 

COL·LABORA

 

Logo de la Universitat de València