fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Salutació de la presidenta

 

Estimat company i companya,

Encetem una nova etapa del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana amb il·lusió i compromís, totalment conscients del gran repte que assumim en representar a més de 450 professionals de la informació valencians.

Els tres anys vinents presidiré una nova Junta en la qual tinc total confiança. Un grup plural de professionals que aportaran una visió global des de la qual desenvolupar el nostre pla estratègic.

Rebem un COBDCV ben posicionat en l’àmbit nacional i internacional, una presència imprescindible que lluitarem per mantenir i millorar. Pensem que la visibilització dels professionals de la informació valencians només serà una realitat com a col·lectiu, com a COBDCV.

Els punts bàsics del nostre pla estratègic per als tres anys vinents (2019-2021) són:

  • La defensa i el reconeixement de la nostra professió tant en l’àmbit de l’administració pública com en el de l’empresa privada.
  • La formació constant que ens consolide com a sector actualitzat i innovador.
  • La millora dels serveis als col·legiats.
  • L’increment de la presència del COBDCV en la societat valenciana.

Sempre amb la mirada posada en tot el territori valencià, de nord a sud, amb l’objectiu d’arribar a tots els racons i crear un COBDCV cohesionat i imprescindible per a tots i totes les col·legiades.

Volem comptar amb tu, amb les teues propostes i idees, amb la teua participació, amb el teu treball i la teua col·laboració.

Comptem amb tu, comptem amb vosaltres, perquè #TotesSomCOBDCV.

Amparo Pons Cortell (Presidenta del COBDCV)