fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Borsa de treball

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana disposa d’una borsa de treball, rigorosament baremada, de professionals especialitzats en la gestió de la informació que té una doble finalitat: posar en contacte demandes i ofertes professionals i fer possible la millora d’ocupació o mobilitat dels nostres membres col·legiats.

Des de juliol de 2020 està en funcionament una nova plataforma que permet actualitzar les dades durant tot l’any.

Per membres Col·legiats

Accés a la plataforma.

Per a poder accedir a la plataforma has d’omplir aquest xicotet formulari. T’enviarem per correu electrònic l’accés.

Si ja estaves a la borsa abans de juliol de 2020, també has de demanar l’accés a la plataforma per a poder continuar a la borsa.

Si busques un treball de bibliotecari, documentalista, arxiver o qualsevol altre lloc relacionat amb la gestió de la informació i estàs col·legiat, pots inscriure’t en la borsa del COBDCV.

Si mai has estat en borsa i no estàs treballant, aquest és el moment.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu administracio@cobdcv.es

Si encara no has donat d’alta el teu perfil, t’animem a fer-ho. Si ja formaves part de la borsa, recordar-te que no serà necessari, en la nova plataforma, acreditar (adjuntar) cap document als mèrits que crees i que ja hagen sigut baremats anteriorment, ja que conservarem les còpies d’aquests documents en els arxius del Col·legi fins a gener de 2021. A partir d’aquesta data, la borsa es gestionarà únicament amb les dades dels col·legiats que utilitzen la nova plataforma.

Per l´administració i les Empreses

Tant entitats de l’Administració Pública com empreses privades poden oferir a través del Col·legi les seues vacants en llocs d’assessoria i gestió de documents, en biblioteques i arxius, en serveis d’informació i vigilància competitiva, en arquitectura de continguts, etc.

Si com empresa o administració tens vacants o necessites professionals especialitzats en gestió de la informació pots sol·licitar el serveis de la borsa en el correu administracio@cobdcv.es. Et farem arribar els professionals més qualificats per al lloc que sol·licites.

 

 

 

January 20, 2021

Novetats en la borsa de treball del COBDCV

Des de juliol de 2020 es poden fer totes les gestions de la borsa durant tot l'any i en línia.
January 20, 2020

Obri la borsa de treball COBDCV

Borsa de treball COBDCV. T'esperem!!
December 17, 2015

Missatge Vocal d’Ocupació Laboral COBDCV

divendres 18 de desembre de 2015