fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Cursos professorat

Segons els Estatuts del COBDCV, entre les seues funcions està promoure el reconeixement i el desenvolupament professional, el correcte exercici de la professió i la formació de tots els professionals que representa. A més, té la funció de promoure la formació i el perfeccionament professional en les matèries en les quals és competent, tant per als col·legiats com per als no col·legiats i pertanyents a altres professions que vulguen adquirir aquests coneixements, com pot ser el cas del professorat de primària i secundària.

En aquesta línia, el col·legi és una entitat col·laboradora de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació en els termes que regula l’Ordre 65/2012 que establix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.

Qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana pot sol·licitar un curs a mida presencial o virtual, o be sol·licitar el catàleg de cursos que tenim a disposició dels interessats.

El centre inclourà el curs sol·licitat al COBDCV en el Pla d’Acció Formativa (PAF), i demanarà al CEFIRE el reconeixement a l’òrgan competent en matèria de formació del professorat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport en els termes que regula la ordre 65/2012.

Vols conèixer el nostre catàleg de cursos per al professorat?

Nom i cognoms (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

He llegit i accepte la política de privacitat

captcha

Escriu el codi que veus en la imatge.