fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Laboratori de Recursos

Guia de selecció: bebeteca

Fecha

Descripció

En esta selecció es poden trobar llibres descatalogats, però m’ha semblat important indicar-los perquè en aquests moments s’estan reeditant llibres que feia anys que era impossible trobar i rescatant títols que, malgrat la seua qualitat i idoneïtat per a aquest grup de bebés (0-3 anys) ja no s’editaven, potser, en un futur, els puguem trobar.

També perquè així es pot tindre una referència de, si almenys no trobem el títol en concret, potser puga haver títols en el mercat igual de vàlids per la seua grandària, presentació, text, textures, etc. en definitiva, per assemblar-se molt als llibres referenciats que poden servir d’exemple a l’hora de seleccionar.

I recordeu sempre que una bebeteca no són només els llibres que la componen, sinó el bibliotecari / a que dóna vida a aquest espai i infon a les famílies la passió per la lectura i pels llibres que mostra, perquè si d’alguna cosa et parlen amb veritable passió i amor, és impossible no sentir, almenys, curiositat sobre això.

Més Informació en el portal web de la Comissió Tècnica de Selecció.

Tipus de recurs
Guia de selecció
Àrea temàtica
Biblioteques