fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Propostes sobre la plataforma eBiblio

S’ha presentat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

Davant els problemes apareguts els darrers mesos amb la plataforma eBiblio el COBDCV ha enviat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport el document d’informe i propostes elaborat des del Grup de Biblioteques Públiques del COBDCV. Va ser una proposta sorgida a la darrera Assemblea el passat mes de gener i que hui s’ha fet realitat.

Aquestes propostes naixen de la inquietud dels bibliotecaris i les bibliotecàries i de la necessitat d’oferir un bon servei a la ciutadania. Un servei que a través de les biblioteques garantisca l’accés a la informació, la cultura i el coneixement. Això és: les biblioteques com un servei essencial de qualitat que garantisquen l’accés a la informació i la cultura de manera universal i democràtica sense restriccions de cap classe i, sense ser pretensiosos, però tenint en compte el canvi d’hàbits de consum cultural i lectura, una eina de transformació social i cultural que respecte els drets legals del món editorial i d’autor.

Aquest document s’ha presentat per registre d’entrada al conseller d’Educació, Cultura i Esport
Vicent Marzà, la Secretaria de Cultura Raquel Tamarit i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga.

Ací el podeu llegir.